marți, 4 decembrie 2018

Nu pentru inculpații din Primăria Târgu-Mureș: urmașa...Denisei!

Nu pentru inculpații din Primăria Târgu-Mureș: urmașa...Denisei!
Indiferent ce cântă fetica asta, nu cântă de 1 decembrie pe banii publici, dați fără număr și cu nesimțire de inși trimiși în judecată. Iar dacă unii cântăcioși români au și mega-abonamente la inculpați concluzia e firească, o mână spală pe alta și amândouă imnul jegos al ASA, ca să fim plastici.
P.S. DNA, vezi abonații, cine prestează la impresariere, mai ales la trupele maghiare promovate de un gunoi TV pe banii publici, caută concertele, iglesiașii și zilele târgumureșene sponsorizate de românașii care ar fi câștigat cinstit bani în capitalism și au simțit nevoia să dea bani instituției care le-a dat pomană banii târgumureșenilor și vezi cum se numesc banii ăia care se întorc!
Ca idee despre ce bani se fac praf la cererea UDMR sau în contul UDMR, foarte posibil, fiind un oraș controlat etnic de români. Msnew.ro zicere:

ANUL NOU. În Piața Victoriei își vor sărbători și-n acest an tîrgumureșenii Revelionul (cei care vor să petreacă trecerea dintre ani pe stradă). O să fie ș-un spectacol, organizat și plătit (din bugetul local) de Primărie. Să nu vă ținem în tensiune, vă spunem de la început: Kalláy Saunders Band. Prestația va costa puțin peste 9.000 de euro (plus cazare și hrană pentru tot staf-ul), respectiv 42.500 de lei, iar show-ul o să dureze o oră (începe la ora 22, în 31 decembrie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.