sâmbătă, 29 decembrie 2018

De la 40.000 se plimbă subvenționați de 110.000 de târgumureșeni ajungem la 150.000 de târgumureșeni care se plimbă pe banii a 150.000 de târgumureșeni! Bani pomană pentru mizeriile Siletinei cu cartelul taxi amendat de Consiliul concurenței și pentru mizeriile Transportului local, adică pomană nesimțită și etnică ALDE și UDMR!

De la 40.000 se plimbă subvenționați de 110.000 de târgumureșeni ajungem la 150.000 de târgumureșeni care se plimbă pe banii a 150.000 de târgumureșeni! Bani pomană pentru mizeriile Siletinei cu cartelul taxi amendat de Consiliul concurenței și pentru mizeriile Transportului local, adică pomană nesimțită și etnică ALDE și UDMR!
Atenție, DNA Târgu-Mureș cu dosare pentru inculpații români care fac afacerile etnice pe mizeria de Târgu-Mureș cu vot tembel și etnic și pentru retard, pur românesc, de la potlogăria ca 40.000 de târgumureșeni se plimbă subvenționați și 100 la sută din banii fraierilor rămași, 110.000, ajungem la potlogăria 150.000 de târgumureșeni se plimbă pe subvenția din buzunarele a 150.000 de târgumureșeni! Motiv pentru decontat banii pe Siletina cu care nu se mai laudă Maior și familionul și pe gașca din UDMR care e la degetul inculpaților români și atârnători prin FCM-uri, ASA-uri și Transport local din banii populimii.

P.S. Inculpații și condamnații definitiv ai statului român pentru golănii prin PFA și pe lipsă de integritate vor obține votul prostimii cu asemenea măsură?  Da, pentru că sunt români și românilor le plac inculpații și orice escroci dacă fac ceva și pentru ei! Câți vor citi legea avertizorului public care spune cum e să aduci prostălăi de partid în instituții, să folosești bunurile instituțiilor, să faci ilegalități și 1000 de angajați să tacă, de frica represaliilor sau pentru că primesc pomeni, ca poliția locală și poliția adevărată, cu bani de la inculpații români pentru pictură, fotbal, sindicate, reprații mașini, cumpărare de direcții și alte mizerii care put a bani dați benevol pentru dorita protecție a inculpaților?! Multe zeci de mii de euro din bugetul local pentru ca sclavii și sereiștii din poliții să facă ce li se cere și să protejeze inculpații români, sau ce?! DNA, ce e? Mită, ajutoare sociale, taxe de handicap, taxă de protecție, bani pentru șantaj, ajutoare de stat pentru polițiștii casei de comenzi etnice, bani din prostia românească de a fi vierme?! Poate ne spune retardatul lui Florea cum e cu banii pentru sindicate?! AS sindicală a poliției locale, AS sindicală a poliției locale și a primăriei, zeci de mii de euro sparți de slugile românești și sereiști etnici cu prea multe grade decât duce... capacitatea?!

P.S.2. DNA, în prostia-i cruntă, nu a lăsat consilierii locali complici în dosar, pentru că fără votul tembel nu existau faptele penale. De la furtul pe teren dat ilegal proștilor care l-au închiriat pentru banii populimii, continuând cu infracțiunile de bani pentru insolvent și celelalte 4 pomeni pentru insolventul care refuza să plătească bani statului, în speranța că escrocii PNL vor da banii publici și pentru taxe și impozite, care vor face, probabil, alt dosar. Iar DNA poate să verifice ce au primit în schimb gagii, de la interese pe licee de cacao, concerte pe firmele apropiate, statui, busturi, pază maghiară de milioane de euro, sport udemerist în schimbul votului pentru inculpații români, publicitate pe ziare maghiare, autorizații clinici și spitale mai maghiare sau nu. Hai că nu e greu să stabiliți de ce trebuie să fie prost un ins ca să voteze ilegalități, dacă nu e motivat financiar sau pe firmele lui sau ale neamurilor, în special frați și socri ai votantului ordinar din CL!
Cartelul escrocilor de la Siletina aici, precum și furtul de bani publici, 200.000 de lei aproape, prin plata a jumătate din amenda dată escrocilor Siletina din banii....Transport local, zero pușcărie pentru hoții români și maghiari! În condițiile în care toți borfașii din Târgu-Mureș au mers la cartelul infractorilor, doar un rrom, Venczi, cu Pluto, a refuzat să fure ca borfașii români și maghiari! Respect, Janos!

 http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket8/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf
 https://ardealnews.ro/2017/08/25/raportul-curtii-de-conturi-probleme-de-milioane-in-asocierea-transport-local-siletina/

 https://ardealnews.ro/2018/12/29/toti-targumuresenii-vor-circula-gratuit-cu-transportul-in-comun-din-2019/



 „Având în vedere prevederile art. 41 alin. (3) şi art. 43 din Legea nr. 51/2006 privind Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice, republicată şi ale art. 1 alin. (4) lit. „f” , alin. (6), lit. „e”, art. 2 alin. (1) lit.”i” şi lit. „o” din Legea nr. 92 din 10 aprilie 2007 privind serviciile de transport public local, propunem începând cu anul 2019 abonamente lunare pentru toţi cetăţenii din municipiul Târgu Mureş având o valoare nominală de 60 de lei, valabile până la sfârşitul anului.
Contravaloarea abonamentelor ar urma să fie decontate de către Municipiul Târgu Mureş, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli.
Cetăţenii din alte localităţi, urmează a achita contravaloarea biletelor de călătorie 3 lei/călătorie ori abonament de 10 lei pe zi, sau abonament de 60 de lei/lună.
Pentru persoanele care nu au solicitat aceste legitimaţii gratuite şi călătoresc fără bilet, propunem să fie sancţionaţi cu o amendă în valoare de 200 lei.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.