sâmbătă, 1 decembrie 2018

Să ne râdem de proști: cârpă tricoloră cu pretenții de drapel. Prostie de Târgu-Mureș!

Să ne râdem de proști: cârpă tricoloră cu pretenții de drapel. Prostie de Târgu-Mureș!
Greu de citit de către inculpații români, de către sereiștii din dotare cu obiceiuri asemănătoare la... sate. Drapelul României e mereu orizontal, lungimea e mai mare decât lățimea, ceea ce au expus ăștia e doar o cârpă tricoloră, care nu poate fi drapel național.  Până și inculpații ar putea citi, la fel și escrocii cu carteluri, locuitorii blocurilor cu șefii de asociație rezolvați de gașca etnică din primărie.
P.S. Cândva erau prostălăi care puneau cârpe tricolore și la răposata Casă a tineretului. Motiv de spart banii publici fără număr pe firme românești și  pe cârpe care nu respectă legea drapelului național. 
Pentru prostălăi: 
Drapelul României are formă dreptunghiulară. Lăţimea drapelului este egală cu 2/3 din lungimea acestuia, iar dimensiunile fâşiilor culorilor sunt egale.
Realitatea zicere:
Primăria municipiului Tîrgu Mureș a arborat o pânză tricoloră de 14 m, pe 4,5 m pe un bloc cu 10 etaje, din cartierul Tudor.
„Umăr lângă umăr, suflet lângă suflet, casă, familie, bunic și viitor – într-un cuvânt TRICOLOR!  Am făcut acest gest, în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru cei 100 de ani ai statului național unitar român dar şi pentru a ne readuce aminte de obligaţia pe care o avem cu toţii faţă de acest pământ, generos cu noi şi faţă de cei care au înfăptuit Marea Unire
Mulțumim cetățenilor care ne-au sprijinit în acest demers!„, a spus Claudiu Maior, consilierul Primarului municipiului Tîrgu Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.