duminică, 9 decembrie 2018

UMF Târgu-Mureș face o afacere de 115.000 de lei pe Electro Orizont, în 5 loturi


UMF Târgu-Mureș face o afacere de 115.000 de lei pe Electro Orizont, în 5 loturi
Firmă de români, abonată la dotări pe bani publici în spitale, școli, alte alea, în mai multe loturi, probabil pentru a putea livra suma dorită fără griji.
P.S. DNA și Consiliul concurenței, o verificare la prețurile UMF și cum de rectorii visează cam același preț peste noapte și umflă dublu sau triplu prețurile, anterior?!Cum sună creștere de la 45.000 la 80.000, dar de la 4000 de lei la 5000 de euro sau escrocheria cu locuri pentru studenții militari care se transformă în locuri de bani pentru cei care vor să cumpere o diplomă?  Dar la escrocheria medie de promovare obținută pe nota de la bacalaureat, pentru că unii sunt prea blegi ca să învețe pentru răspuns la test grilă? Dar la afacerile angajaților din UMF pe UMF, pe toți popii, copotoii și alții de nivel ?!
Un indiciu, 100 de locuri  fără taxă la medicina militară, se ocupă 55 în două sesiuni de admitere (!), rămân 45 de locuri care se tranformă în locuri de supt banii fraierilor, 54.000 de lei pentru 6 ani.  Ministerul nu a binevoit să răspună la sesizare, poate se mișcă DNA la escrocheria asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.