miercuri, 19 decembrie 2018

Medicii români se folosesc de cadavre pentru a primi și pensionări de lux


Medicii români se folosesc de cadavre pentru a primi și pensionări de lux
Îi plătiți pentru salariul din 2022 cu 4 ani înainte, nu fug din țară,  cum mințea Dragnea, stau pe foarte mulți bani publici în spitalele mizerabile de stat de care nu le pasă și iau în continuare plicuri și cadouri. Dacă tot le dau hoții din PSD bani fără număr, să amintim că dragostea medicilor pentru gărzi de lux se bazează, nesimțit, pe cadavrele colegilor și să vorbească ăștia de salarii e și nesimțire, având în vedere că salariul e măsura muncii depuse și PSD le-a dat dublu sau triplu peste noapte. Orice medic din România e plătit de populime cu minimum 10.000 de lei net, orice rezident care pune o ștampilă și face o externare are minimum 3000 de lei net, un specialist umflă și 20.000 de lei net, iar orice asistent duce acasă 4000 de lei net, cu postliceală. Și ăștia mai vor alte beneficii, pomeni, ajutoare de stat, în baza cadavrelor ălora din breaslă. Sfântă nesimțire românească, în anul centenarului în care unii au acceptat să fie parte din România controlată în sens negativ de mitici și de la care au învățat cum se golănește în ultimele acceptate în România.
 https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-22874954-medicii-adreseaza-guvernului-10-revendicari-esentiale-printre-care-plata-garzilor-renuntarea-mistificarea-salariilor-medicilor.htm
Dragi români, hoții lui Dragnea le-au dat dublu salariul net, așa că ăștia mint cu nesimțire, după ce medicii au sărit peste noapte de la 70.000 net la 160.000 net, iar începătorii de la 5000 de lei net la 10.000 net, cu toate sporurile legale sau inventate plătite! Un motiv ca să nu dați nimic înainte și să aveți ceva de înregistrat în buzunar, pentru orice eventualitate că dați de un șantajist?!

 10) Renunțarea la mistificarea salariilor medicilor. În mod evident, medicii din unitățile sanitare publice au beneficiat de o creștere semnificativă a salariului de bază brut începând cu 1 martie 2018. Aceasta nu este însă la nivelul celei afirmate public, mai ales că pentru majoritatea medicilor creșterea salariilor de bază a fost dublată de scăderea sporurilor pentru condiții de muncă (uneori și a celor pentru gărzi). Discursul politicienilor pe tema veniturilor medicilor este plin de mistificări, cea mai comună eroare intenționată constituind-o ratarea faptului că este vorba de venitul pentru două contracte de muncă (echivalentul a 1,5 norme în medie), nu pentru unul singur. Pentru a înțelege această mistificare cel mai ușor este să-i indicăm natura printr-o comparație: este ca și cum am considera că salariul minim brut actual este de 2850 lei."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.