marți, 11 decembrie 2018

Gagiul care își închiria discoteca pentru ca șeful de partid Florea să îi arunce zeci de mii de euro pe motiv de mini-primării s-a făcut și el mare!

Gagiul care își închiria discoteca pentru ca șeful de partid Florea să îi arunce zeci de mii de euro pe motiv de mini-primării s-a făcut și el mare!
Ardealnews zicere:
Smart City Industry Awards este un eveniment anual conceput pentru a recunoaște și promova ideile, proiectele, persoanele, instituțiile guvernamentale, asociațiile și companiile implicare în Industria Smart City din România.

Targumureseanul Doru Borsan a castigat premiul de CEO of the Year din industria Smart City.

Manifestarea a fost organizata sub înaltul patronaj al ministerului Energiei împreuna cu Romanian Association for Smart City and Mobility,la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
În caz că ați uitat, e gagiul PDL care a primit afaceri fără număr de la șeful lui de partid, Florea, pornind de la mini-primării cu chirii exorbitante, în discotecă. E tot gagiul care a fost uns șef la direcția de sport, în timp ce nevasta a fost unsă mare șefă la casa de cultură a tineretului, desființată de culturiștii cu carnet de partid și reînființată ca serviciu a primăriei, ca să poată fi rezolvat postul madamei cu soț în PDL.
P.S. DNA, ceva de verificat la afacerile insului cu șeful de partid? La proiectele cu nevasta și construcții? Ca să nu fie întrebare că banii publici și autorizațiile au venit  doar pe carnet de partid! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.