vineri, 7 decembrie 2018

Aici au fost banii dumneavoastră. Remo Sibiu și localnicii intermediari nu mai pupă 200.000 de euro cadou de la inculpații români


Aici au fost banii dumneavoastră. Remo Sibiu și localnicii intermediari  nu mai pupă 200.000 de euro cadou de la inculpații români
Nici tubing, doar mizeria de închiriere? Nici inculpații români din Primăria Târgu-Mureș nu mai sunt ce au fost!
MSnews.ro zicere:
În fine, se face asta an de an, e deja tradițional, reflex aproape. De ce anunțăm o normalitate? Pentru că avem niște completări care nu au devenit publice până acum. Respectiv, să ne concentrăm măcar puțin pe banii publici și pe destinatari. Primăria Târgu Mureș n-are patinoare pe stoc, logic, așa că a închiriat și în acest pista respectivă. Cui? Eternului partener, care deja este abonat la contractul respectiv, adică firmei sibiene Reno SRL (controlată de Remus Gliga).



Suma de banii pe care Primăria Târgu Mureș o va plăti pentru chiria pistei patinoarului este de peste 20.700 de euro + TVA (mai exact, 96.638,66 lei + TVA). Însă, la fel ca-n fiecare an, Primăria a mai semnat un contract pentru asistență tehnică (practic pentru firma care închiriază patinele), în valoare totală de aproape 11.600 de euro + TVA (respectiv 54.000 de lei + TVA), cu firma brașoveană Suisse Trail SRL, specializată pe vânzarea de patine, biciclete și echipament montan și controlată de Dan Gheorghe Necșeru.



Practic, cheltuiala totală a municipalității pentru patinoar este de 150.638 de lei (echivalentul a 32.325 de euro), bani care vor fi plătiți din bugetul urbei. Să vedem, e mult, e puțin, e corect?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.