sâmbătă, 29 decembrie 2018

Câtă vreme criminalii din polițiile târgumureșene au sângele sub unghii?!


Câtă vreme criminalii din polițiile târgumureșene  au sângele sub unghii?!
Nu le puteți spune ălora în uniforme, cu 12 clase sau 14 clase, decât criminali, pentru că asistă cu o nesimțire criminală la degradarea circulației în orașul furtului etnic, Târgu-Mureș! Gașca asta care primește bani și cadouri de la inculpații români, din bugetul local, spre suta de mii de euro pentru dorita protecție a inculpaților români, nu schițează nici un reflex de om normal în a condamna parcările ilegale făcute de vreun țăcănit (și de retardatul lui obișnuit) în buza trecerilor de pietoni și scoaterea semafoarelor din funcțiune undeva pe la ora 19, pe motiv ca nebunii să facă economie și să se conducă în viteză. Cum le mai permiteți, târgumureșeni, la inutili și sereiști, să ia bani de la inculpați, pentru protecția visată de ăia, pentru tabere de pictură de câte 15.000 de lei pe asociația Vulturii albaștri a sereistului expiat Bretfelean,  să se plimbe în excursii folclorice ale primăriei sau după vin la frații moldoveni, să-și repare mașinile din banii publici, să li se dea combustibil din banii publici, prilej și de șantaj la adresa pompierilor care nu dădeau autorizații la gunoiul de discotecă, să își care subordonatele în excursii pe banii publici și să facă praf banii publici pomană etnică pe mâncat la revelioanele golăniei, pe sport... sindicalist (As sindicală a primăriei, As sindicală a primăriei și poliției locale, sereiste și slugarnice), pe fotbal (20.000 de lei, cupa golăniei din banii populimii!) și alte mizerii etnice în schimbul nedeclarat al neintervenției la faptele de escroci români sau a altor obligații către inculpați și alți români certați cu legea?! Atenție, demenții din instituții permit parcarea în buza trecerii de pietoni și legea spune clar că e interzisă parcarea la 25 metri înainte și după trecerea de pietoni semnalizată. Întâmplător și trecerea de pietoni pe care a murit acum vreo două luni un om. Câți târgumureșeni trebuie să mai moară din cauza descreieraților din primărie, poliție locală fără școală și pregătire și poliție cu un pic de școală?! Trimiteți borfașii vinovați unde le e locul?!

Afacerile puturoase ale polițiilor controlate de inculpații români din primăria Târgu-Mureș. Parțial, găsiți restul mizeriilor etnice de la inculpații etnici din Primăria Târgu-Mureș și slugoii lor etnici din CL:
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş la realizarea proiectului „POLIŢIE – AUTORITĂŢI LOCALE SERVICII PUBLICE ÎN PARTENERIAT”.
Cum sună afacerea:
EXPUNERE DE MOTIVE
          privind aprobarea asocierii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş la       realizarea proiectului  „POLITIE – AUTORITATI LOCALE SERVICII  PUBLICE  IN  PARTENERIAT”
          Inspectoratul General al Poliţiei Române a iniţiat proiectul partenerial „POLITIE – AUTORITATI LOCALE SERVICII PUBLICE IN  PARTENERIAT”. Acest Proiect se doreşte a fi un efort colectiv care vizează crearea şi întărirea unui parteneriat bazat pe încredere şi transparenţă între Poliţie şi comunitatea reprezentată prin administraţia publică locală, în scopul îmbunătăţirii nivelului de siguranţă publică în localităţile urbane de pe teritoriul judeţului Mureş.
          Fundamentarea juridică a unui parteneriat între poliţie şi administraţia publică locală are la bază conţinutul Legii nr.215/2001 privind administrat ia publica locala , republicată, care în art.38 alin.6 lit. a, precizează că, în exercitarea atribuţiilor sale, Consiliul Local, asigură cadrul necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes local, între care şi ordinea publică; Legea nr.218/2002 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei române; Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor şi protecţiei persoanelor; HGR nr.196/2005 privind aprobarea Strategiei MAI de realizare a ordinii şi siguranţei publice.
          Potrivit actelor normative invocate, consiliile locale pot aloca lunar din bugetul local cantităţi de carburant necesar îndeplinirii misiunilor specifice Poliţiei.
Consiliul Local al Municipiului Tîrgu-Mureş , întrunit în şedinţă ordinară de lucru,
          Văzând Expunerea de motive a Primarului Municipiului Tîrgu-Mures nr. 2321 din 15.01.2015, privind  aprobarea asocierii Consiliului Local Municipal Tîrgu Mures la realizarea PROIECTULUI „SERVICII  PUBLICE  IN  PARTENERIAT”,
Având în vedere prevederile art. 35 din Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice; Legea nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei române; Legea nr. 333/3003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, H.G.R. nr. 196/2005 privind aprobarea Strategiei M.A.I. de realizare a ordinii şi siguranţei publice, În baza prevederilor art. 36, alin. (1), (6), pct. 17 s i art. 115, alin. (1), lit. „b” din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată,
H o t a r a s t e :
Art. 1. Se aprobă asocierea Consiliului local municipal Tîrgu Mureş cu Inspectoratul de Politie Judeţean Mureş  la realizarea proiectului  „SERVICII  PUBLICE  IN  PARTENERIAT”, prin asigurarea  de către autoritatea publică contractantă a unei cantităţi lunare de carburanţi în valoare de 7500 lei la autoturismele din dotarea  Inspectoratului de Politie al Judetului Mureş - Poliţia  Municipiului Tîrgu-Mureş  pe perioada ianuarie – decembrie 2015.
Art. 2. Se mandatează Primarul municipiului Tîrgu Mures – dr. Dorin Florea să încheie contractul de asociere cu Inspectoratul de Poliţie al  judeţului Mureş.
Art. 3. Cu aducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri se încredinţează Primarul municipiului Tîrgu Mures – dr. Dorin Florea, prin Direcţia Economică  si Serviciul Logistica.
  Viza de legalitate                                                 
Secretarul Municipiului Tîrgu Mures
  Maria Cioban
Director tabără
Valentin – Constantin Bretfelean

http://actualmm.ro/ce-a-fost-si-ce-a-ajuns-valentin-bretfelean-fost-sef-al-sri-maramures-s-a-ales-cu-dosar-penal-pentru-serviciile-aduse-pdl/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.