marți, 4 decembrie 2018

Prostia românească își ia palma binemeritată de la UDMR! După 100 de ani de tâmpenie cu... popoarele conlocuitoare!

Prostia românească își ia palma binemeritată de la UDMR! După 100 de ani de tâmpenie cu... popoarele conlocuitoare!
Nu pot aplauda Alba Iulia din moment ce recunoașterea existenței noii Românii a fost făcută la Trianon, România a fost mare atunci, iar la Alba Iulia s-au promis porcării, lingvistice, de care astăzi se folosește UDMR. Pentru că mintea românului e cum e, deștepții neamului au băgat în proclamațiune sintagma tembelă de popoarele conlocuitoare, de parcă România era un imperiu, ca mizeria de Austro-Ungaria! După 100 de ani UDMR se prinde de prostia etnicilor români și bagă pretext exact cu popoarele fictive. UDMR a depus, luni, la Parlament, un proiect pentru „transpunerea în legislaţie a prevederilor privind popoarele conlocuitoare din Rezoluţia de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918” Digi 24 zicere.
Niște proști au folosit cuvântul popoare conlocuitoare, în loc de minorități și asta ne costă azi!
III. În legătură cu aceasta, ca principii fundamentale la alcătuirea noului Stat Român, Adunarea Națională proclamă următoarele:

    Deplină libertate națională pentru toate popoarele conlocuitoare. Fiecare popor se va instrui, administra și judeca în limba sa proprie prin indivizi din sânul său și fiecare popor va primi drept de reprezentare în corpurile legiuitoare și la guvernarea țării în proporție cu numărul indivizilor ce-l alcătuiesc.
P.S. Adevărata minciună ordinară e în rezoluțiune și a afectat zeci de ani jumătate din locuitorii țării. Ghiciți care e?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.