marți, 27 ianuarie 2015

Ajung și târgumureșenii în rândul lumii. A lumii hoților dovediți și închiși. Continuăm cu bandiții din primărie și din PDL Mureș?Ajung și târgumureșenii în rândul lumii. A lumii hoților dovediți și închiși. Continuăm cu bandiții din primărie și din PDL Mureș?

EVZ zicere:
Înalta Curte de Casație și Justiție a pronuntat astăzi sentința în dosarul privatizărilor strategice, proces în care pronunțarea verdictului a fost amânată din data de 21 ianuarie. Codruț Șereș a primit o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare cu executare. Zsolt Nagy a primit o pedeapsă de 4 ani închisoare, conform mediafax.ro. Se vor întâlni Sereș și Voiculescu în penitenciar?!
Wikipedia zicere:
Zsolt Nagy s-a născut la data de 21 iunie 1971, în orașul Târgu Mureș. După absolvirea Liceului de Matematică-Fizică „Bolyai Farkas” din Târgu Mureș, a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare, profilul Știința Sistemelor și a Calculatoarelor din cadrul Universității Tehnice din Cluj, obținând titlul de inginer diplomat, specializarea Automatică și Informatică Industrială, în anul 1995.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu