duminică, 11 ianuarie 2015

Să ne…râdem cu gagiul căruia Florea i-a găsit adăpost de partid în primărie și care a primit dedicație de 35.000 de lei pe PFA inventat de porcul pedelist. Cazul social Maior, angajatul porcului pedelist în nici 48 de ore de la înființarea PFA-ului de ingineraș întârziat!



Să ne…râdem cu gagiul căruia Florea i-a găsit adăpost de partid în primărie și care a primit dedicație de 35.000 de lei pe PFA inventat de porcul pedelist. Cazul social Maior, angajatul porcului pedelist în nici 48 de ore de la înființarea PFA-ului de ingineraș întârziat!
Porcii lui Florea fac reclamă lui Maior, ca păcăliciul acesta de partid să fie iertat de DNA și ANI, atunci când se va termina cu dosarele în care este menționat. În caz că ați uitat, acum nici 5 luni EVZ scria că Maior a luat mită de la Coral, prin Kagan Ildiko și gagiul stă bine merci la primăria în care l-a adus banditul lui de partid, pe PFA inventat rapid și angajat păcăliciul și mai rapid.
P.S. Verificați pe ce firme au reparat azilul și căutați și aici porcii din PDL, retardatul lor, ștoarfele etnice care fură românește de când e banditul în primărie și verificați porcii etnici care îi fac reclamă retardatului și merg și la notar cu presa șantajată de banditul PDL.



3 iulie- și-a tras PFA de ingineraș întârziat, 5  iulie – l-a angajat porcul lui etnic de partid!


Maior și-a tras PFA în 3 iulie și în 5 iulie borfașul din primărie a și semnat contract cu pedelistul! Sfânta nerușinare a porcului  PDL Mureș! Dați lichelelor de partid cu legea avertizorului public peste bot și chemați DNA pentru faptele de corupție!
După cum arătam dedicațiile porcilor PDL Mureș cu prilejul balonului pentru acoperit bazin la Week-end; fă-ți asociație (Asociația Protecting People) și într-o lună își dăm și afacerea de 200.000 de euro, banditul PDL Mureș i-a inventat lui Claudiu Maior dedicația în 48 de ore! Concret, gășcarul porcului pedelist și-a înființat PFA în 3 iulie, iar în 5 iulie porcul lui de partid îl punea să semneze contract pentru 35.000 de lei dedicație! Îi rupe careva tupeul porcului pedelist care și-a tras pedelistul în primărie la comandă și pe carnet de partid?! Sau e mafia porcilor PDL Mureș prea mare?! Verifică cineva și dacă porcii PDL Mureș au plătit impozitele la stat și ce calificare are Maior, dacă porcul lui de partid îl consideră PFA (persoană fizică autorizată!). Autorizată în ce? În dedicații de la porcul PDL Mureș?! Ca ingineraș cu diplomă tomnatică?!

  Cod Unic de Identificare: 30385294
  Nr. Registrul Comertului: F26/818/2012
  Stare societate: INREGISTRAT din data 03 July 2012
  Anul infiintarii: 2012
  Cod Caen:
  Tipul de activitate:
Pentru a vedea campurile Ascunse (ascunse cu stelute) trebuie sa platesti. Datele de contact sunt gratis doar pentru firme active nu si pentru Firmele radiate sau PFA-uri sau profesii liberale. Pentru a plati apasa aici
    Toate informatiile despre firma MAIOR SERGIU CLAUDIU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA pe site-ul firme.info sunt informatii publice.
    Pentru a vedea sursele de unde au fost preluate informatiile si dreptul de a fi folosite apasati aici
Informatii Generale preluate la data de 27-Nov-2012
    Firma Infintata in anul 2012
    Ultima Inregistrare la ANAF (*): 28 June 2012
    Prelucrarea ultimelor informatii depuse la ANAF (**): 04 July 2012
    Nu exista informati despre impozitul pe venit/profit
    Nu exista inregistrari ca se platesc asigurari sociale
    Nu exista inregistrari ca se platesc contributia de asigurari pentru somaj
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia angajatorilor pentru Fondul de garantare pentru plata creantelor sociale
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia pentru asigurari de sanatate
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia pentru concedii si indemnizatii de la persoane juridice sau fizice
    Nu avem date in legatura cu numarul angajatilor
(*) Data ultimei cereri de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a ultimei declaratii de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent
(**) Data prelucrarii cererii de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a declaratiei de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent, de catre ANAF
PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Date Economice
  Cifra de faceri:    0 Lei
  Profitul net:         0 Lei
  Pierdere net:        0 Lei
  Profit brut:           0 Lei
  Pierdere brut:       0 Lei
  Salariati:    0 angajati
  Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN din 0       -
  Datorii Total:       0 Lei
  Cheltuieli totale: 0 Lei
  Venituri totale:     0 Lei
  Active imobilizate TOTAL:     0 Lei
  Stocuri:      0 Lei
  Casa si conturi la banci / Disponibilitati banesti:   0 Lei
  Creante:     0 Lei
  Cheltuieli in avans:        0 Lei
  Venituri in avans:           0 Lei
  Capitaluri: 0 Lei
  Patrimoniul regiei:         0 Lei
  Patrimoniul public:        0 Lei
  Provizioane pentru riscuri si cheltuieli:        0 Lei
  Capital social subscris si varsat:         0 Lei
  Informatii din data de 27-Nov-2012


Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior: „Pe timp de iarnă grea, niciun om al străzii nu va rămâne fără adăpost !”
Joi, 08 Ianuarie 2015 14:15 | Imprimare | Email



Marime text:





Aproximativ 150 de oameni ai străzii se bucură, în aceste zile geroase, de adăpost pe timp de noapte, la Centrul Social din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială al Municipiului. Majoritatea sunt din Tîrgu Mureş, dar sunt şi persoane din alte localităţi, care beneficiază de aceleaşi condiţii, respectiv, căldură, apă caldă, asistenţă şi consiliere socială, precizează şeful serviciului, Szekely Istvan.

Menirea Centrului este găzduirea, pe o perioadă determinată, a persoanelor fără adăpost, cu ultimul domiciliu în Tîrgu Mureş, în scopul prevenirii şi depăşirii marginalizării şi excluziunii sociale, urmărind, în acelaşi timp, resocializarea şi reintegrarea lor în societate, în paralel cu educarea comunităţii privind problematica acestui segment social.

„Suntem extrem de preocupaţi de soarta acestor oameni şi, în măsura posibilităţilor, ne străduim să le asigurăm condiţii minime de confort. Pot să vă asigur că, în această iarnă grea, nici un om al străzii, din Tîrgu Mureş sau din alte localităţi, nu va rămâne fără adăpost pe timp de noapte dacă apelează la serviciile Centrului”, afirmă viceprimarul Claudiu Maior.

Reamintim că Centru Social, situat pe strada Rozmarinului nr. 36, a fost înfiinţat în anul 1998, în baza HCL nr. 103 din 16 decembrie 1997, ca „Azil de noapte” , instituţie de binefacere de interes local. În urma obţinerii mai multor finanţări (2001 – Fondul Român de Dezvoltare Socială, 2005  şi 2009 – Guvernul României prin Direcţia de muncă şi solidaritate socială) Azilul Social de Noapte şi-a mărit capacitatea şi calitatea serviciilor oferite, transformându-se în Centrul Social, serviciu specializat acreditat.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.