joi, 22 ianuarie 2015

Găsiți diferența sau motivul pentru care Florea și-a luat amendă de la CNCD pentru refuzul de a posta plăcuțe bilingve la școli

Găsiți diferența sau motivul pentru care Florea și-a luat amendă de 8000 de lei la CNCD pentru refuzul de a posta plăcuțe bilingve la școli. Despre bandiții lui Florea cu mită, din dosare DNA, cu retardatul adus pe PFA și cu alte găinării ale porcilor etnici ai PDL, încă nimic oficial.

Asta în timp ce bandiții etnici ai porcilor PDL Mureș puneau tăblițe bilingve, dar doar la blocurile reabilitate de hoții etnici pe firmele pedeliștilor și ale camarilei etnice, cu reabilitări de aproape 200.000 de lei de decontat per apartament de la bandiții PDL Mureș, o cincime plătită de fraierul căruia hoțul din primărie și partid i-a băgat reabilitarea pe bandiții lui, restul banii publici și/sau europeni.


Primarul municipiului Târgu Mureş Dorin Florea a fost amendat cu 8.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru neinscripţionarea bilingvă a unităţilor de învăţământ preuniversitar din oraş, după ce a mai fost atenţionat de consiliu în 2011.

Primarul Dorin Florea (Imagine: Boda Gergely/Mediafax Foto)
Edilul a fost amendat în urma petiţiei formulate de către Mişcarea Angajament Civic, fiind totodată obligat să publice decizia CNCD în două ziare locale, în limba română şi în limba maghiară.
Decizia a fost luată în şedinţa de miercuri a Colegiului director a CNCD, cu unanimitate de voturi.
Primarul din Târgu Mureş a mai fost sancţionat, cu avertisment, de CNCD, în 2011, pentru neinscripţionarea bilingvă a şcolilor şi grădiniţelor din oraş, situaţie semnalată de aceeaşi organizaţie, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali din consiliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.