vineri, 16 ianuarie 2015

Clodu Maior se laudă că Târgu-Mureș exportă câini, altcineva spune că în Germania câinii ajung pentru obsedați și experimente. Verifică cineva ce exporturi de câini fac javre din primăria Târgu-Mureș și găinari din PDL Mureș?!



Clodu Maior se laudă că Târgu-Mureș exportă câini, altcineva spune că în Germania câinii ajung pentru obsedați și experimente. Verifică cineva ce exporturi de câini fac javre din primăria Târgu-Mureș și găinari din PDL Mureș?!
Atenție, bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu au prezentat firma cu care lucrează, nici valoarea exporturilor pe care golanii le fac cu câinii, în Germania, iar acolo unde banditul PDL a pus mâna s-a dovedit mereu o afacere pentru porcii de același carnet de partid.  Oraș etnic, hoții pur românești, golani aleși etnic, ca să nu vină maghiarul și să fure ce fură banditul majoritar, pentru a recupera istoria de până la 1918.

P.S. Scursurile de partid din primărie nu spun nimic de câinii șefilor de asociație, lăsați lângă bloc. O limbă pentru retardat, un fotbal cu scursura lui Florea, o bețivăneală cu retardatul și ce sereistul ratat, o parcare pe Senin și se rezolvă, câinii golanilor pupincuriști pot să stea lângă bloc fără probleme!

Hotnews zicere:
Răzvan Băncescu (ASPA): Se exportă maidanezi pentru zoofili

Răzvan Băncescu, șeful de proiect al Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor din Primăria Capitalei, a făcut joi o declarație uluitoare: 90% din câinii care pleacă din România spre adopție în străinătate ar fi folosiți în alte scopuri decât cele declarate de ONG-uri, respectiv pentru experimente și zoofilie.

Răzvan Băncescu susține că maidanezii din România ar ajunge în bordeluri pentru zoofili din Germania și Danemarca.

Cu ocazia unei conferințe de presă, șeful ASPA a prezentat și imagini cu câini supuși sexului anal sau masturbării de către zoofili, pentru a-și susține afirmațiile. El a arătat că din 20.000 de câini dați spre adopție în străinătate în 2014, doar 4000 de adopții au putut fi verificate.

Răzvan Băncescu a transmis că a prezentat toate dovezile găsite procurorilor, iar aceștia cercetează cazul, scrie hotnews.ro.
- See more at: http://www.dcnews.ro/declaratii-soc-ale-unui-oficial-se-exporta-maidanezi-pentru-zoofili_464867.html#sthash.w0By5BKN.dpuf




“La Tîrgu–Mureş problema câinilor comunitari nu mai este o problemă. În acest moment există la adăpost 162 de câini, iar anul acesta am reușit să exportăm la colaboratorii noștri din Germania 124 de câini, pentru ca acolo să-și găsească stăpân. Am rezolvat această problemă prin campanii de informare şi conştientizare, prin măsuri ferme pe care le-am luat când a fost nevoie. Prin înfiinţarea acestui adăpost pentru câini, patrupedele sunt îngrijite, vaccinate şi pot să-şi găsească un stăpân prin adopţie. Mă bucur că târgumureşenii sunt cei care acum ne sesizează existenţă în preajma blocurilor sau a caselor a câinilor vagabonzi şi nu avem parte de evenimente nedorite, aşa după cum vedem că se întâmplă în alte oraşe unde reprezentanţii primăriei nu au considerat această problemă printre priorităţi”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/cainii-vagabonzi-nu-sunt-o-problema-la-tirgu-mures.html#sthash.1NkudwbM.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.