joi, 1 ianuarie 2015

eMag are… modă



eMag are… modă
Cum eMag a  făcut o măgărie vânzând  produse la preț de dumping și contra legii care spune ce e vânzarea la preț derizoriu, exemplul cu prețuri care sunt, cică, greșite - din  cauza calculatorului - e preluat. La sfârșit de an, o firmă înregistrată în Slovacia, cu un patron ungur, promitea jocuri și console la zero lei. Gamerland a scos-o cum că nu trimit produsele comandate, pe motiv de eroare tehnică. Astăzi, alte două magazine online au dat vina pe eroare tehnică, cel mai  vânat fiind Sigmanet, acolo unde bișnițarii se laudă și cu 30 de telefoane comandate pe persoană,  la preț de nici 500 de lei pe bucată, telefoanele valorând cel puțin de 4-5 ori mai mult. Știm că OPC e în vacanță, dar oamenii ăștia au suficiente motive ca să își bage nasul la eMag, la Gamerland, la Signet sau la Sensodays. Ca să aflăm și noi cum e cu erorile reale sau imaginare, cu dumpingul, cu vânzarea la preț derizoriu.


    Stimati Cumparatori,

    Asa cum a-ti putut observat, pe pagina noastra de gamerland.ro au aparut niste produse cu preturile eronate, din cauza unor probleme cu sistemul nostru care au condus la aceste neintelegeri !
    Fiind plecati in mini vacanta de craciun (din 23 decembrie 2014. pana in data de 27 decembrie 2014) eroarea a fost observata cu intarziere.
    Dupa descoperirea erorii pagina a fost oprita pana la rezolvarea defectiunii.
    Eroarea din sistem putea fi observata si din emailurile de confirmareunde aparea la produs (Pret necunoscut deocamadata) care sunt trimise dintr-un program automat si nu sunt prelucrate manual.
    Dorim sa atragem atentia aspura Termeniilor si a Conditiilor de pe pagina noastra.
    Cumparatorul trebuie sa consulte pagina Termeni si Conditii, accesibila la sectiunea "Termeni si Conditii" al site-ului, inainte de lansarea unei comenzi. (La sectiunea „Limitarea Raspunderii”)
    Care se refera la problemele si erorile aparute de pe pagina noastra fiind cauzate de o eroare de sistem , si la datele eronate aparute.
    Prin plasarea comezii a-ti acceptat automat Termenii si Conditiile site-ului.

    Limitarea raspunderii- Informatii necesare:
    Folosirea datelor si a informatiilor.
    Datele si informatiile prezente pe pagina noastra cum ar fi ( poze, text,video etc) sunt informative, si ele pot fi modificate oricand!
    Nu ne asumam raspunderea pentru erorile aparute (preturi si date gresite)
    Utilizarea acestor informatii vor fi suportate si va fi responsabilitatea utilizatorilor.
    Compania noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru daunele rezultate din utilizarea datelor eronate! Nu putem sa ne asumam raspunderea nic in cazul unor erori sau date gresite postate pe alte site-uri.

    Drepturile de autor:
    Pagina principala,pagina site-ului, sectiunile care sunt afisate in ecran, propriile informatii, imagini, video, materiale audio (cum ar fi nume, fraze, logo-uri, grafica) si alte legi privind drepturile de autor al Gamerland.ro sau produselor specifice detinute de catre editor prin urmare sunt supuse normelor de protectie a proprietatii intelectuale.
    Incalcarea dreptului de autor este considerata infractiune si se pedepseste comform legii.
    Compania noastra isi rezerva dreptul de a cere despagubire celor ce aduc prejudicii de orice nautra.


    Excluderea răspunderii:
    Nu ne asumam raspundereapentru functionarea defectuoasa, virusi, daune cauzate de erori de sistem, urmarea a accesari paginii noastre.

    Am doriisava informam ca erorile aparute vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil.
    Ne cerem scuze pentru neintelegerile aparute in urma erorii de sistem!
    Va multumim anticipat pentru intelegere!

    Cu stima,
    Gamerland.ro

Reply With Quote Reply With Quote

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.