sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Ca la proști: Maior se duce să verifice câte abonamente decontate are pe firma pe care a pus-o pe alt nume ! Obrăznicie de întreținut al porcului lui de partid!



Ca la proști: Maior se duce să verifice câte abonamente decontate are pe firma pe care a pus-o pe alt nume! Obrăznicie de întreținut al porcului lui de partid!
Pentru proștii etnici din Primăria Târgu-Mureș, cum se cheamă când gagiul lui Florea, care a primit bani puhoi de la rahatul PDL Mureș, dedicație Siletina și pentru transporturile terestre la primăria lichelei lui de partid, verifică și abonamentele subvenționate pentru firma(Siletina) pe care gagiul a pus-o pe alt nume?!  Oraș etnic, hoție mereu etnică, potlogării PDL cu banii voștri. Dacă porcul cunoscut a umflat milioane de euro pentru transport, unde sunt sumele pe care banditul le-a încasat de la PDL Mureș pentru folosirea publicitară a autobuzelor subvenționate?! Desigur, porcul mare PDL nu a plătit un leu, pentru că retardatul i-a dat gratis spațiul de afișat cu reclamă pentru banditul etnic numărul 1 al PDL Mureș și pentru scursurile lui din partidul hoților.
Pentru angajații corecți ai primăriei hoților PDL, există legea avertizorului public care vă dă statut de martor sub acoperire și puteți demasca dedicațiile porcului etnic din PDL pe retardat și scursurile din camarilă, folosirea bunurilor instituției în folosul retardatului și nu numai, lipsa licitațiilor și mafia cu publicitatea prin intermediarul hoțului etnic al PDL Mureș, afaceri de multe sute de mii de euro în folosul pungașilor PDL și al hoților de români care fură doar pe bază de etnie. Și cum vă sună că sunteți reprezentanți de un păcălici declarat ilegal, ales de UDMR pentru cadoul de 900.000 de lei pentru Peninsula, cu PFA de ingineraș tomnatic, inventat de porcul lui de partid, cu EVZ care l-a dat  mituit de Coral, prin Kagan Ildiko, din dosarul DNA? Mândri că sunteți români și șantajați de mafioții PDL Mureș?! SRI, desigur, nu spune nimic, doar veghează ca borfașii lui sub acoperire sau zburați din Sri, aflați acum în poliție, în presă și nu numai, să presteze pentru banditul PDL Mureș și se scriu și articole pentru borfașul etnic în campania hoțului mare PDL.


Noutăţi la eliberarea legitimaţiilor de călătorie
Vineri, 16 Ianuarie 2015 13:24 | Imprimare | Email



Marime text:





Potrivit declaraţiei viceprimarului municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, începând de luni, 19 ianuarie 2015 cetăţenii care nu-şi pot ridica personal legitimaţiile de transport gratuit aferente anului 2015 din motive bine justificate (boală, invaliditate temporară etc.), pot desemna un împuternicit, care, în baza unei declaraţii pe proprie răspundere, precum şi a cărţii de identitate, în original, a beneficiarului, va putea ridica abonamentul.

“Am luat această hotărâre, de comun accord cu reprezentanţii SC “Transport local”, ca urmare a sesizărilor sosite pe adresa primăriei din partea unor cetăţeni. Aşa cum i-am obişnuit pe târgumureşeni şi în acest an oferim acest sprijin la transportul în comun pensionarilor, elevilor, studenţilor şi persoanelor cu handicap”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.