marți, 27 ianuarie 2015

Bandiții PDL Mureș au făcut afacerea cu mese de plastic de câte 1500 de lei și au aruncat vechile mese la ieșirea din piață!



Bandiții PDL  Mureș au făcut afacerea cu mese de plastic de câte 1500 de lei și au aruncat vechile mese la ieșirea din piață!
Cum banditul PDL Mureș e bandit cu afaceri pe găinarii din partid și bastarzii din camarilă, căutați licheaua care a dat 1500 de lei pentru fiecare masă de plastic montată în Piața din strada 22 Decembrie 1989. Cum banditului etnic îi trebuia doar să cheltuiască banii pe firme dovedite mereu abonate, vechile mese au fost aruncate la ieșirea din piețe. Aici sunt banii dumneavoastră și interesul bandiților PDL Mureș din primărie, plus un gagiu fost în uniformă care se conformează jegului mare și etnic și retardatului adus de bandit ilegal în primărie! 

Masă de plastic de 1550 de lei! Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!



Masă de plastic de 1550 de lei!  Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!
Pentru gangsterii din Primăria Târgu-Mureș care decontează 800 de euro pentru fiecare loc de parcare Senin, cu copertină de lemn, taraba de plastic e ceva mărunțiș. Bandiții banului public au făcut praf 77500 de lei pentru 50 de mese de plastic. Să ghicim, pe vreo firmă a porcului pedelist, pe vreo scursură etnică din camarilă, pe… Triplast?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.