miercuri, 14 ianuarie 2015

Interesele bandiților PDL Mureș și dragostea de pesedist pentru afacerile PDL impun o nouă cupă a liceelor, probabil tot cu premii pentru locul 1 de 15.000 de lei, în echipamente de care trebuie să scape Joma și retardatul cu clubul de fotbal pe bani publici



Interesele bandiților PDL Mureș și dragostea de pesedist pentru afacerile PDL impun o nouă cupă a liceelor, probabil tot cu premii pentru locul 1 de 15.000 de lei, în echipamente de care trebuie să scape Joma și retardatul cu clubul de fotbal pe bani publici
Atenție, aici sunt banii dumneavoastră și dedicațiile scursurii etnice PDL Mureș pe abonații obișnuiți. DNA, cu un drum, verifică și dedicațiile banditului etnic pe alt bandit etnic din jegul hoțesc PDL Mureș, cu milioane de euro acordați pe carnet de partid de marele gangster etnic.

Sportulmureșean zicere:
O nouă ediție a Ligii Liceelor la fotbal va începe în luna februarie. Competiția, devenită tradițională la Tîrgu-Mureș, va reuni la start 17 instituții de învățământ liceale din municipiu, o adevărată ligă a campionilor. Clubul ASA Tîrgu-Mureș s-a implicat de fiecare dată în organizarea acestei ligi, împreună cu Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Primăria și Consiliul local Tîrgu-Mureș. Scopul principal al acestei competiții este de a promova sportul în rândul tinerilor, de a-i atrage către fotbal și, de ce nu, de a descoperi noi talente.

Ca o noutate față de edițiile anterioare, fiecare echipă participantă va fi obligată să înscrie în lotul de jucători 5 elevi din clasa a IX-a și câte 3 din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, toți nelegitimați la cluburi. Asta, pentru a oferi posibilitatea și celor mai tineri de a face parte dintr-o echipă, de a lupta pentru culorile liceului.

Iată și lista completă a liceelor participante: Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian, Colegiul Naţional Unirea, Liceul Teoretic Bolyai Farkas, Liceul de Artă, Colegiul Economic Transilvania, Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert, Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi, Grupul Şcolar Ion Vlasiu, Grupul Şcolar Sanitar Gheorghe Marinescu, Grupul Şcolar Industrial Avram Iancu, Grupul Şcolar Gheorghe Şincai, Grupul Şcolar Electromureş, Grupul Şcolar Traian Vuia, Colegiul Agricol Traian Săvulescu, Grupul Şcolar Aurel Persu, Liceul Vocational Pedagogic Mihai Eminescu şi Liceul Teologic Reformat.

Tragerea la sorți a grupelor va avea loc, miercuri, 14 ianuarie, ora 14.30, la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, în prezența organizatorilor și a reprezentanților echipelor participante. La acest eveniment, din partea clubului ASA Tîrgu-Mureș vor fi prezenți directorul general Cristian Chertes și antrenorul principal al primei formații, Liviu Ciobotariu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.