luni, 26 ianuarie 2015

Atenție, bandiții PDL Mureș fac toaletare cu…electricienii cu instalația de nocturnă cumpărată de banditul PDL retardatului de subordonat



Atenție, bandiții PDL Mureș fac toaletare cu…electricieni
Cum presarii târgumureșeni  sunt chemați doar să se pozeze cu maimuța și șefii lor sunt manevrați cu publicitatea aranjată prin Cătană(sute de mii de euro pe așa-zisa publicitate, adică imagine pentru retardatul lui Florea plus convocatoare) și notarul la care se laudă ăla că duce presa cretină și amatoare de cartel, niscaiva poze din activitatea reală a tăietorilor de crengi. Toaletare cu…electricieni, fără prezența vreunui inginer silvic. Desigur, banditul PDL Mureș nu duce presa bovină și șantajată la tăierile cu electricienii respectivi, iar bandiții din primărie sunt în dosarele DNA ca fiind bandiți care au luat mită.
DNA Mureș, nimic despre un bandit despre care presa a scris  că a luat mită de la o firmă abonată la primărie, cotizatoare la PDL și sponsor al evenimentelor vrute de banditul mare PDL Mureș?


Noile afaceri ale șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș: gazon, puieți, tăieri de copaci pe firme private. De la amendă de la Garda de mediu la acțiune de imagine și de rezolvat firmele abonate



Noile afaceri ale șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș: gazon, puieți, tăieri de copaci pe firme private. De la amendă de la Garda de mediu la acțiune de imagine și de rezolvat firmele abonate
În anul de grație 2013 pe șmecherașii din  Primăria Târgu-Mureș i-a mâncat să pună gazon. Ca idee, indivizii au pus, zic e i sau cel puțin atât au decontat ăștia, 3200 mp de gazon, adică aproape echivalentul unui gazon de stadion național!
Hai să ne gândim cam care sunt firmele omenite de șmecherașii din primărie care fac afaceri dedicate și de partid, cum ar fi publicitatea, sondajele de opinie, transportul, fotbalul, izolarea termică, termopanele la școli, reparațiile la școli, reparații la bazine și cumpărări de pompe la Week-end, cumpărat zaharicale de la magazin FCM și cu autocolante pentru atacul imaginar al vandalilor inventați de porc în campania sa electorală.
 Aici sunt banii dumneavoastră:
1.    Firma Gazonul din Brașov, orașul lui Florea și Țerbea. Firma nu are la portofoliu afacerile cu primăria Târgu-Mureș!
Pentru amatorii de informații:
Contact
Dr. Ing. Dologa Marcela - Director general
0724 209 225
gazonul@gazonul.ro
Jud. Brașov, Brașov, DN 11, km 4, spre Bacău
Tel: 0268 334 155 / 188
Mobil: 0724 209 225
Email:  secretariat@gazonul.ro
Contact online
2.    Afacerile pe Biflora
Anunt de atribuire numarul 146617/22.11.2011
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA
II.1) Denumire contract Achizitie de material dendrofloricol
II.2) Obiectul contractului Achizitie de material dendrofloricol
II.3) Tip contract Furnizare
II.4) CPV 03451000-6 - Plante (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut
II.6) Invitatie de participare 316445/23.09.2011 12:16
Sectiunea III: ATRIBUIRE
III.1) Numar de oferte primite 1
Valoare estimata totala 493,943 RON
III.2) Lista contracte
369 / 07.11.2011 493,337 RON
Castigator:
SC BIFLORA SRL RO 16805066 str.Teilor,nr.43,bl.101,, Miercurea Nirajului, 547410, Mures
Total (fara TVA): 493,337 RON
3) Afaceri de tăiere copaci pe firme cu afaceri în primărie, prin instalația de nocturnă pe care porcii din PDL Mureș au făcut-o cadou clubului familionului Maior!
Intra Serv SRL, firmă trimisă sâmbătă să taie copaci și crengi nu are săraca obiect de activitate cu copaci. Are, probabil, interese, un borfaș din primărie care vrea bani pentru ea.
Obiectivul principal al firmei este : proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0, 4 kV; proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0, 4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV; executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0, 4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV; execuţia de tablouri electrice de distribuţie şi automatizare; comerţ cu echipamente electrice. S.C. INTRA SERV SRL îşi desfăşoară activitatea prin compar-timentele : Proiectare; Producţie(execuţie); Comercial; Logistică; Marketing, relaţii interne.
Ca idee, borfașii lui Florea care se laudă cu copaci și cu dragostea lor pentru natură, care este, desigur, sabotată politic,  au primit amendă de la Garda de mediu:
Şeful Gărzii de Mediu Mureş, Ovidiu Condurache, a anunţat azi că instituţia pe care o conduce a amendat Primăria Târgu-Mureş cu 10.000 de lei întrucât ar fi schimbat destinaţia unui spaţiu verde situat pe strada Mihai Viteazu, tăind opt arbori pentru a face o bandă de circulaţie suplimentară, fără a avea documentaţie de urbanism. “Am dictat o amendă de 10.000 de lei, nu neapărat pentru tăieri, ci pentru că pentru noul aliniament de pe strada Mihai Viteazu, unde s-a creat o nouă bandă de circulaţie, prin tăierea a opt copaci, trebuia o documentaţie de urbanism legal întocmită. Am dat amenda respectivă pentru că s-a schimbat destinaţia de spaţiu verde fără să existe documentaţie de urbanism”, a declarat, pentru Agerpres, Ovidiu Condurache. Amenda a fost contestată de primarul Dorin Florea, care a anunţat că nu va plăti cei 10.000 de lei. “Eu, ca bun gospodar, am lărgit strada, dar faptul că am făcut o nouă bandă nu e treaba Gărzii de Mediu. Documentaţia de urbanism era în curs de elaborare”, a subliniat Dorin Florea, pentru Agerpres.
Sursa: zi de zi.ro
Municipiul Târgu-Mureș mai verde și mai proaspăt în 2013:
Peste 3000 de puieți plantați și 3200 mp de gazon amenajat în această primăvară
În ciuda atacurilor și a afirmațiilor cu iz politic lansate încă de la începutul primăverii, angajații Administrației Serelor, Parcurilor și Zonelor Verzi din cadrul Primăriei Târgu-Mureș și-au îndeplinit și în acest an sarcinile și, la finalul primăverii, au făcut ca municipiul Târgu-Mureș să fie mai proaspăt și mai verde, fără a mai vorbi de aspectul plăcut privirii în ceea ce privește zonele amenajate. Astfel, pentru refacerea şi extinderea zonelor verzi în acest sezon de primavară au fost plantaţi în jur de 3000 de puieţi de arbori și s-a amenajat o suprafață de peste 3200 mp cu gazon. Arbori tineri au fost plantați pe Platoul Corneşti la urcare, la cele două sensuri giratorii din cadrul Platoului, în timp ce arborii uscați sau care reprezentau un potențial pericol din mai multe zone ale orașului au fost și ei înlocuiți pe aliniamente de pe străzile Corneşti, Verii, Bradului, M. Viteazu, Belvedere, Gh. Doja, Libertăţii, Calea Sighişoarei. De asemenea, în cartierul Belvedere au fost plantaţi 2000 de puieţi din speciile: paltin, salcâm, stejar, piracantha în vederea realizării unei perdele de protecţie. Specialiștii ASPZV au amenajat și zonele verzi aferente sensurilor giratorii din oraș unde s-a plantat material dendrofloricol şi gazon, suprafaţa amenajată cu gazon este de 3200 mp, iar sensurile giratorii din str. Gh. Doja, Călăraşi şi Auchan, Mall, Triumf, Unic, Corina au fost dotate cu sisteme de irigaţie care au ca scop atât întreținerea eficientă a spațiului verde, cât și gestionarea judicioasă a apei, implicit reducerea costurilor cu această activitate. Totodată, trebuie menționat că în această primăvară s-a intervenit și lângă zidurile Cetăţii Medievale unde au fost tăiaţi arborii îmbătrâniţi și degradaţii și unde s-au efectuat lucrări de reamenajare a terenului prin plantarea de puieţi de arbuşti şi amenajarea unei pajiști urbane.
Cea mai amplă și rapidă lucrare de care târgumureșenii se vor putea bucura încă din această săptămână este cea efectuată în Parcul sportiv municipal unde au fost executate lucrări de întreţinere asupra arborilor existenţi, arborii uscați au fost eliminați și înlocuiți cu puiet proaspăt, iar în urma amenajării terenului a fost înfiinţat un covor de iarbă prin însămânţare.
Programul de toaletare va continua în sezonul următor
Lucrări de întreținere și toaletare a fondului arboricol din oraș s-au efectuat însă pe raza întregului oraș, scopul fiind, pe de o parte, obținerea unei imagini agreabile și unitare, iar pe de altă parte, asigurarea confortului și a siguranței publice. Astfel, tăierile rase şi în coronament au început încă de la sfârșitul anului trecut, după analizarea şi aprobarea programului de tăieri în cadrul dezbaterii publice din octombrie 2012. Asta deoarece lucrările de tăieri de arbori se fac numai în afara sezonului de vegetaţie, respectiv în perioada de la căderea frunzelor şi până la înmugurirea lor. Se pot efectua în regim de urgenţă şi tăieri în verde, respectiv în timpul perioadei de vegetaţie, cu respectarea normelor tehnice în condiţiile stabilite de lege, respectiv când arborii sunt distruşi din cauza furtunilor, în cazul lucrărilor de construcţii şi reabilitare a acestora, la reamenajare şi modernizarea străzilor, pentru degajarea arterelor de circulaţie stradale şi pietonale, acceselor şi incintelor, precum şi a semnelor de circulaţie, în vederea remedierii defecţiunilor care apar la reţelele de utilităţi, dar și pentru tăierea ramurilor şi arborilor uscaţi, care apar datorită condiţiilor de secetă.
La Târgu-Mureș, lucrările s-au executat în urma solicitărilor asociaţiilor de proprietari, persoanelor fizice şi juridice, precum și la sesizarea servicilor din cadrul Primăriei. La efectuarea tăierilor au participat muncitorii din cadrul serviciului public Administraţia Serelor, Parcurilor şi Zonelor Verzi în colaborare cu 2 firme, în medie un nr. de 25 muncitori. Datorită volumului mare de lucrări stabilit prin programul de tăieri, în sezonul 2012-2013 au fost executate tăieri de toaletare la 82 de asociaţii, 26 aliniamente şi parcuri, 9 şcoli şi grădiniţe, realizându-se programul în proporţie de 50%, restul fiind reprogramat pentru următorul sezon, care va începe din luna noiembrie a acestui an.

A început acţiunea de toaletare a arborilor
Vineri, 23 Ianuarie 2015 13:33 | Imprimare | Email

Vineri, 23 ianuarie 2015 viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a participat la acţiunea de toaletare a copacilor în cartierul Budai Nagy Antal. Însoţit fiind de mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari din zonă, viceprimarul Claudiu Maior a subliniat următoarele:

„Chiar dacă suntem încă la începtul anului, Primăria Tîrgu Mureş are multă treabă. Dacă zilele trecute am început plombările în oraş, de la începutul acestei săptămâni au demarat lucrările de toaletare şi tăiere a arborilor, conform programului de toaletare aprobat în dezbaterea publică de la sfârşitul anului trecut.

În prezent, se lucrează în cartierele Mureşeni, str. Rozmarinului, Dâmbul Pietros, str. Măgurei, Petru Dobra, precum şi în cartierul Budai Nagy Antal. În concluzie, asigur toate asociaţiile de proprietari că în zilele următoare vom continua aceste lucrări de toaletare şi în celelalte cartiere.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.