miercuri, 28 ianuarie 2015

Florea și Dobre și-au dat din nou mâna pentru afacere din banul public



Florea și Dobre și-au dat din nou mâna pentru afacere din banul public
Gagiul Dobre, cu viceprimarii atacați de un anumit bandit etnic care vroia să își pună viceprimar pușlamaua de suflet și coțcării de partid etnic și hoț român, se face prieten și cu dracul, când interesele de (nou) partid PNL o cer. Același rahat PDL, acum vopsit la conașul Dobre, cel cu 4 afaceri pe primării PNL în familionul avocățesc, în culorile rahatului PNL.
 Dacă ați uitat, gagii ăstia dedicau anul trecut fiecare câte 900.000 de lei pentru afacerea consilierului UDMR, adică pe Peninsula. 450.000 de euro din banii publici, fără jenă, rămâne de aflat cât au de gând să facă acum praf gășcarii etnici. Cum era, bandiți PNL-PDL, PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? Ai dracului găinari etnici, ați uitat să traduceți și în maghiară, semn că sereistul  vostru de rahat și vulturi albaștri e tot acela cu manipulările bovine și românești.


  Marţi, 27 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă comune, primarul municipiului, Dorin Florea, preşedintele Consiliului Judeţean, Ciprian Dobre şi reprezentanţii Asociaţiei Classic Car Club Mureş, Laszlo Robert şi Kovacs Levente, au anunţat organizarea, în premieră la Tîrgu Mureş, a evenimentului automobilistic de anvergură internaţională „Mureş Classic Days – 2015”.

     „Prin includerea circuitului automobilistic şi manifestările preconizate, dorim înscrierea oraşului nostru pe agenda evenimentelor de anvergură europeană, profitând de existenţa şi viitoarea funcţionare a circuitului auto”, a declarat primarul Dorin Florea, iniţiatorul evenimentului.

     „Mureş Classic Days” va avea loc în perioada 4-7 iunie 2015 şi îşi propune promovarea culturii vehiculelor de epocă, a motosportului cu vehicule istorice şi, prin aceasta, a Tîrgu Mureşului şi a judeţului ca puncte de interes turistic şi cultural, au precizat, la rândul lor, reprezentanţii Classic Car Club. Activităţile vor cuprinde: expoziţie de maşini istorice la Tîrgu Mureş (Oldtimer Expo), raliu de regularitate cu maşini de epocă după regulile FIVA, la Tîrgu Mureş şi pe teritoriul judeţului (Castel Classic Rally), cu vizitarea unor castele restaurate sau în curs de restaurare şi a monumentelor istorice, workshop-uri pe teme auto şi moto, vizionare de filme artistice şi documentare, expoziţie de cărţi poştale din judeţ, pe care apar maşini, trenuri, motociclete de epocă, expoziţie Galamb Jozsef, creatorul Ford T şi machete de maşini de epocă, un colţ al copiilor etc.

     Manifestările vor avea loc în Parcul Municipal, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, Cinema „Arta”, Muzeul Judeţean, Zoo Tîrgu Mureş, în funcţie de genul evenimentelor organizate. La raliul de regularitate Castel Classic Rally vor participa peste 50 de echipaje din România, Ungaria, Serbia, din care 10 cu motociclete şi cel puţin 40 de maşini de epocă, distanţa parcursă de maşini fiind de cca 200 km, iar pentru motociclete – cca 100 km. Clasamentul final se bazează pe respectarea de către echipaje a vitezelor medii impuse ( 50 km/h pe drumuri naţionale şi 70 km/h pe autostrăzi), au detaliat organizatorii.

     „Salut iniţiativa primarului Dorin Florea şi sper în permanentizarea acestui eveniment – încă un „motor” al dezvoltării economice şi turistice a judeţului, a afirmat, la rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Ciprian Dobre.

     Coparticipanţi şi coautori în debutul acestui eveniment automobilistic sunt reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai domeniului turistic, hotelier şi de imagine din municipiu şi din judeţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.