luni, 12 ianuarie 2015

Lui Florea i s-a mai făcut dor de afaceri pe școli și pe porcii subordonați din PDL sau pe jegurile din camarilă



Lui Florea i s-a mai făcut dor de afaceri pe școli și pe porcii subordonați din PDL sau pe jegurile din camarilă
Cum bandiții PDL Mureș lucrează la școli/grădinițe, creșe cu dedicația de partid și pe scursurile etnice din camarila PDL Mureș, nu e de mirare că Florea a mai ochit o afacere pentru porcii lui întreținuți. Lăsați școlile să vină la potlogarii mei, spune Florea, iar cine știe mafia PDL știe că firmele serioase nu pot intra la dedicațiile găinarilor PDL. Nu credeți? Căutați reabilitările termice, mansardările, pișcotările și asfaltările, cumpărarea de bănci și coșuri de gunoi din Italia și așa mai departe, obligativitatea semnării pentru zugrăvit de săli de sport și pentru centrale ale abonatului porcului etnic, adică tot ce pute a hoție românească cu interes banditesc PDL Mureș.
P.S. Publicitatea primăriei pe scursuri, angajări de retardați PDL și de minoritari pe PFA, reabilitări pe scursuri, sport pe scursuri, indicatoare rutiere pe abonați, asfaltare și pișcotare pe ratați, până la campania electorală a bandiților PDL din bani publici. DNA și Curtea de conturi dorm, funcționarii sunt cu atenție la omerta, nefiind în stare să dea bandiții PDL Mureș în gât, pentru angajările de scursuri PDL, pentru folosirea primăriei și a bunurilor instituției pentru hoții etnici PDL Mureș, pentru angajarea rudelor idioate ale golănașilor din camarila PDL și ale altor dejecții care fac de rușine românii.

Situaţie îngrijorătoare la Colegiul Naţional „Unirea”




În legătură cu situaţia creată de lipsa căldurii în unele clase ale Colegiului Naţional „Unirea” miercuri, 7 ianuarie, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a declarat următoarele: 

„De ani de zile, Primăria atrage atenţia, în mod constant, asupra condiţiilor defectuoase, improprii, în care învaţă copiii din anumite şcoli. Din păcate, sunt aceleaşi trei şcoli care aparţin unor culte religioase din Tîrgu Mureş.

Nu pun doar problema lipsei legislaţiei care, din păcate, a creat această situaţie, ci şi modul în care bisericile ar trebui să înţeleagă că, pe lângă obligaţia legală, au şi datoria morală, creştinească, de a asigura condiţii minime de învăţat.

Regret ceea ce s-a întâmplat şi solicit, de urgenţă, preoţilor, să disloce fondurile necesare pentru repararea unităţilor de învăţământ şi crearea cadrului legal pentru desfăşurarea într-un climat corespunzător a procesului educativ.

În caz contrar, mă văd nevoit să revin, insistent, la iniţiativa ca aceste şcoli să fie cedate Primăriei pentru a le putea pune la punct, în condiţii legale, fără a fi invocat aspectul pecuniar.

Am considerat şi consider că una dintre cele mai mari greşeli ale Parlamentului României este retrocedarea unor instituţii de interes naţional – şcoli, edificii culturale etc. Din păcate, ceea ce ar fi trebuit să fie rodul unor despăgubiri oneste, creează, în prezent, probleme majore în învăţământ”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.