sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Conflictul de interese și avocățeii care își bagă clienții în pușcărie, dar pledează zgomotos la televiziunea de partidConflictul de interese și avocățeii care își bagă clienții în pușcărie, dar pledează zgomotos la televiziunea de partid
Un gagiu despre care aflăm că e avocat apărător de condamnați etnici e fluturat veșnic la televiziunea maimuțelor idioate, spusă de știri.  Avocații de bună credință nu spun nici pâs, la fel și organizațiile profesionale. Orice avocățel care și-a băgat clientul în pușcărie vine la postul respectiv să explice el cum judecătorii sunt proștii sau băsiștii sau dracii ghem i-au băgat pe bandiții lor în pușcărie. Dacă omenește am mai înțelege, ești  avocat care e praf și mimezi că ești profesionist la TV, dar ce ne facem că scursurile sunt și în conflict de interese și participă și la jeguri de emisiuni în care sunt atacate rudele celui cu care avocățelul e  în proces, emisiuni în care avocățelul e și cel mai guraliv! Avocații nu mai au breaslă care să normalizeze situațiile de gen sau orice dement poate participa la orice emisiune, pentru a pune presiune pe justiție și a se discredita în fața clienților pe care nu au fost capabili să îi apere? Unde e breasla care să îi dea peste bot și lui Victoraș, care se cheamă, dacă a renunțat la doctorat, că a fost avocățelul ilegal familionului lui Udrea?!
P.S. Despre niscaiva ordine și decorații acordate bandiților care au făcut pușcărie nu mai spunem nimic, javrele PSD au făcut de rușine România și nu am auzit vreun borfaș de la PSD să se sesizeze ca în cazul Tokes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu