marți, 13 ianuarie 2015

Real- amendă de 5, 5 milioane de euro, fără reacție de la Consiliul concurenței atunci când banditul PDL Mureș a dat mită electorală profesorilor, de 100.000 de euro, cu dedicație pe Real!



Real- amendă de 5, 5 milioane de euro, fără reacție de la Consiliul concurenței atunci când banditul PDL Mureș a dat mită electorală profesorilor, de 100.000 de euro, cu dedicație pe Real!
Nu Ponta a inventat mita electorală pentru profesori, banditul etnic al PDL Mureș a făcut asta în 2009, în campania electorală a porcului etnic de primărie pentru Băsescu. La acel moment, Zaharie Deleanu de la Consiliu concurenței s-a scos: lăsați că la ce cifră de afaceri are Real Târgu-Mureș, ce e aia 100.000 de euro?! Chiar așa, hoția etnică a borfașului de primărie și PDL Mureș nu trebuie pedepsită! Hoțul etnic a scăpat, noroc că Real și-a luat amenda pentru măgării măcar astăzi!

Bandiții PDL Mureș dădeau tichete ca mită electorală pe hipermarketul Real, în campania lui Băsescu





 La Târgu-Mureș, în 2009, banditul PDL Mureș și găinațul din primărie a dat tichete cadou în campania lui Băsescu! DNA s-a făcut că plouă la hoție, Consiliul concurenței s-a făcut că ninge la dedicația borfașului PDL Mureș pe hipermarketul Real, cu 100.000 de euro furați de la prostovanii de contribuabili târgumureșeni. Desigur, după alegeri, cadrele didactice au înapoiat mita electorală a borfașului etnic și probabil că au umplut frigiderul borfașului etnic al PDL Mureș care s-a dovedit pupincurist și prin susținerea fiicei șefului în defavoarea specialistului Simion Costea!
Iar banditul PDL Mureș a mai dat tichete de an de campanie electorală pentru Mureș Mall, mallul cu povestea cu teren subevaluat și cu reclamă la gășcarul etnic PDL pe fațadă, cu reduceri pentru ochelari de soare și la bijuterii, pentru javrele din Primăria Târgu-Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.