joi, 8 ianuarie 2015

Găinarii PDL Mureș se laudă cu reabilitările cu prețuri umflate, pe firmele abonate la potlogari



Găinarii PDL Mureș se laudă cu reabilitările cu prețuri umflate, pe firmele abonate la potlogari

Pentru că bandiții nu le spun fraierilor care îi votează etnic pe hoții de români care e valoarea reală a mizeriei numite reabilitare pe firme abonate la găinar, iată prețurile reale. Blocuri cu 20 de apartamente, la care bandiții decontează la preț de 2-3 apartamente, iar prostimea e fericită că plătește 20 la sută, prețul cel mai aproape de realitate și nu umflat de bandiții etnici.
P.S. Vă mai aduceția minte când retardatul și consilierul semi-analfabet mergeau în cartierul Unirii și le spuneau cetățenilor că trebuie să se deconecteze de la rețeaua  Energomur? Bandiții se simt bine și acum!

Municipiul Tîrgu Mureş, reprezentat prin primarul Dorin Florea, a semnat, recent, contractul de finanţare din fonduri UE pentru reabilitarea termică a blocului de locuinţe de pe strada Gh. Marinescu nr. 31, parte a Proiectului Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în Tîrgu Mureş – Lot IV. Acesta a obţinut finanţarea din fonduri UE în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 –Axa prioritară 1 – „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere, 1.2 – „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”. Este cel de al treilea contract de finanţare pe care municipalitatea a reuşit să-l obţină în ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe.

„Avem în vedere îmbunătăţirea condiţiilor de confort al locatarilor din cele 100 de apartamente ale imobilului menţionat, prin reducerea consumurilor energetice, a costurilor de întreţinere pentru încălzire şi apă menajeră. În ce priveşte impactul asupra mediului – aspect deloc de neglijat - reducerea consumului de energie pentru încălzirea blocului va însemna, într-o viziune mai largă, diminuarea efectelor schimbărilor climatice, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră şi creşterea independenţei energetice, prin reducerea consumului de combustibil convenţional utilizat la prepararea agentului termic pentru încălzire”, a detaliat viceprimarul Claudiu Maior.

Menţionăm că valoarea totală a proiectului este de 894.760 de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată - 473.736 de lei, durata de implementare fiind estimată la 12 luni.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.