duminică, 25 ianuarie 2015

Peneliștii de azi Florea și Dobre. Din dragoste pentru aruncat banii publici pe fereastră, la privat



Peneliștii de azi Florea și Dobre. Din dragoste pentru aruncat banii publici pe fereastră, la privat
Vă este cunoscut că bandiții PDL Mureș au dedicat 900.000 de lei (220.000 de euro) Peninsulei, un festival organizat pe consilierul lui Borbely cel din dosarul cu reabilitare apartament. Din dragoste pentru aruncat banii pe fereastră, penelistul cu afaceri familiale cu 4 primării PNL (4 din 4, putea fi și mai bine pentru avocățica de nevastă și pentru asociata căreia Dobre i-a vândut cu 90.000 de euro apartamentul!),  Dobre, a sărit și el cu 900.000 de lei. Cum ar veni, peste 400.000 de euro cadou la un festival care avea de neamul lui în jur de 600.000 de euro tot bugetul și acela fără pomeni de la bandiții de partid. De ce a sărit Dobre? Din dragoste pentru consilierul UDMR? Aș, din dragoste pentru Florea, penelistul de import de azi. De ce a sărit Florea cu dedicația pe care nu o face decât la scursurile lui din PDL, hoții etnici? Pentru votul UDMR pentru retardatul PDL.
Dovadă că bandiții la Târgu-Mureș sunt transpartinici și etnici e și sprijinul lui Florea pentru ilegalul Akos Mora, gagiu care se juca de-a festivalul privat târând funcția de senator în cocină! Iar dacă mai vreți dedicații, căutați instalația de nocturnă teren de antrenament, cumpărată de banditul etnic al PDL din banii publici și pe care retardatul o folosește fără să plătească chirie, dar pe care o lasă, declarativ, la finanțe, atunci când banditul și mă-sa nu au chef să plătească impozitele! DNA, bagă nasul la dedicațiile banditului de partid pe banditul subordonat, publicitatea prin notarul cu care merge intermediarul etnic al porcului etnic, afacerile cu Coral și cu retardatul, inclusiv mita pomenită în presă, hoțiile cu reabilitarea cu prețuri umflate cu pompa, ajungând la 20.000 de lei pe apartament, din care banditul cere proprietarului o cincime!
P.S. ANI, verifică un penelist cu contract la nevasta lui Dobre, la care Dobre ține musai să dea bani pentru festival, pentru asociația condusă de primar și care activează în primărie!
Ziar de cluj zicere:

1.800.000 de lei. Atat a primit finantare, de la autoritatile municipale si judetene din Mures, Festivalul Peninsula in anul 2014. Adica 400.000 de euro, fara a pune in calcul sponsorii, bani care n-au fost de ajuns pentru a organiza festivalul cu o traditie de zece ani in Targu-Mures. Organizatorii au pus lacat pe site si pe pagina de Facebook si au anuntat scurt: festivalul Peninsula nu va mai avea loc 2014, "din lipsa fondurilor suficiente".
De la Consiliul Local Targu-Mures, Festivalul Peninsula a primit, anul acesta, 900.000 de lei. Adica 200.000 de euro, bani pe care niciun festival nu i-a vazut vreodata de la forul local din Cluj.
Prin comparatie, editia de la Cluj de anul trecut a primit 150.000 de lei, adica 33.000 de euro.
“Acesti bani vor ramane in buget. Pana in prezent, pe la noi nu a trecut nicio adresa oficiala din care sa reiasa ca Peninsula nu se mai tine. Si eu am aflat din presa informatia si nu stiu care sunt motivele anularii. Noi am avut o relatie foarte buna si onesta cu organizatorii, pana la editia de acum doi ani (n.r. cu echipa condusa de Laszlo Bodor, cel care va organiza la Cluj Le Grand Picnic), si totul a iesit foarte bine”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Aurel Trif, purtatorul de cuvant al Primariei Targu-Mures. 
De la Consiliul Judetean Mures, Peninsula a mai primit inca 900.000 de lei, adica alti 200.000 de euro.

Ieri, organizatorii anuntau pe site-ul festivalului ca Peninsula 2014 nu se mai tine. Dupa o traditie de 11 ani, cel mai mare festival din Transilvania isi inchide portile, fara sa ofere vreo explicatie. Motivele invocate de organizatori sunt, in conditiile in care au primit deja 400.000 de euro de la autoritatile locale si judetene, cel putin nejustificate: lipsa fondurilor suficiente pentru organizarea in conditii optime a unui festival de nivel international, asa cum organizatorii din acest an isi propusesera pentru 2014”.
Sursele Ziar de Cluj spun, insa, ca noii organizatori ai Peninsulei nu au fost in stare sa puna in picioare festivalul. Asta in conditiile in care intreaga echipa din organizarea celui mai mare festival de muzica din Ardeal a ramas la Cluj, iar targmuresenii au fost nevoiti sa incropeasca o alta care sa organizeze fesivalul de la Mures. Chiar daca proprietarii brandului au dus “Peninsula” inapoi acasa la Targu-Mures, nucleul echipei de organizare a ramas in orasul de pe Somes, unde va organiza un alt festival, Le Grand Picnic. Sursele citate sustin ca acesta este adevaratul motiv pentru care Peninsula nu va avea loc in 2014, nu lipsa banilor sau "deficitul de imagine mostenit anul trecut la Cluj".
Organizatorii Festivalului Peninsula de la Targu-Mures nu au putut fi contactati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.