duminică, 4 ianuarie 2015

Reduceri, în puii lor!



Reduceri, în puii lor!

eMag a făcut e-măgăria cu preturi greșite și derizorii si a pierdut 200.000 de euro, mai puțin ca amenda care si-a luat-o de la bulgari, pentru prostii anticoncurențiale. Ăștia de la sigmanet au avut preturile mai normale, dar nu plătesc ei cei 600.000 de euro. Noroc ca doar la bulgari se mișcă Consiliul concurenței, 282.000 de euro amenda, apropo de eMag.
Stimate client,

Va multumim ca ati manifestat interes pentru site-ul Sigmanet.ro inca din primele ore ale anului 2015. Din pacate, insa, marea majoritate a produselor au afisat preturi derizorii (de 3 sau 4 ori mai mici decat preturile reale), datorita unei erori tehnice de configurare a ratelor de schimb valutar, manifestata la trecerea dintre ani.

Au fost plasate foarte multe comenzi, pentru foarte multe produse. Totalul diferentelor de pret se ridica la peste 600.000 de dolari, deci, oricat de mult ne-am dori sa va onoram comenzile, acest lucru nu este posibil.

Dorim totusi sa compensam timpul dumneavoastra pretios petrecut pe site-ul Sigmanet.ro in primele ore ale Anului Nou si va oferim un discount de 5% pentru toate comenzile viitoare realizate pe Sigmanet.ro pana in data de 31 ianuarie 2015.

Daca acest discount va foloseste, va rugam sa ne confirmati printr-un reply la acest email. Tot ce trebuie apoi sa faceti este sa comandati dupa logarea in contul personal de pe Sigmanet.ro. Discountul de 5% se va aplica automat la valoarea totala a cosului.

Dorim sa multumim in mod special celor care, chiar daca nu au facut nici o comanda, ne-au semnalat erorile de pret.

Va dorim Un An Nou Fericit, un an in care speram sa fim mai buni si alaturi de dumneavoastra.

Cu consideratie,

Echipa Sigmanet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.