miercuri, 28 ianuarie 2015

SRI Mureș, 136 de săptămâni de tăcere de la manipularea porcilor din PDL, Primăria Târgu-Mureș și cu sereiștii expirați. Parcă ești mai vocal în scris sub acoperire, în presa cunoscută! Servicii în serviciul porcilor portocalii?Sau cum pentru pungașii care lipesc autocolante porcul mare face tabără de...pictură! Vulturii albaștri ai beției, de putere, desigur!

SRI Mureș, 136 de săptămâni de tăcere de la manipularea porcilor din PDL, Primăria Târgu-Mureș și cu sereiștii expirați. Parcă ești mai vocal în scris sub acoperire, în presa cunoscută! Servicii în serviciul porcilor portocalii?Sau cum pentru pungașii care lipesc autocolante porcul mare face tabără de...pictură! Vulturii albaștri ai beției, de putere, desigur!

DNA Mureș s-a făcut că plouă, doar poliția a luat derbedeii lui Florea cu pistoale Glock camuflați în poliție locală și foști sereiști pupincuriști de portocaliu, dosarul a ajuns la parchet, actualii sereiști tac ca porcii,  exprimându-se doar cu… plicuri, care ajung în anumită parte a presei scrise și cu marii români pretinși sau nu. Manipularea porcilor PDL Mureș și a altor găinari pupincuriști din primărie, beneficiar mai mult ca sigur magazinul FCM de la care pramatiile lui Florea au mai cumpărat și produse zaharoase, dacă tot au dat dovada atașamentului față de borfașii portocalii.
Hai, că au trecut 2 ani și SRI Mureș, lesne de găsit cu interese la unii români -e adevărat că doar în scris – nu a suflat o vorbă când unul (Dorin Florea) susține că vandalii (imaginari pentru care s-au cheltuit bani publici în campania derbedeilor PDL Mureș) sunt scoși de unul care e fost sereist (Bretfe Boy), care știe ce vorbește …în calitatea lui de fost sereist, dar funcționar public care nu are voie să facă politică sau pupincurisme de partid. SRI-iștii se acoperă între ei sau e doar vorba de nesimțire? E ca și cum un preot nu reacționează când un răspopit se consideră alesul lui Dumnezeu și slujește în biserică! Un preot pe care îl cheamă Fodor, Gall, Istrate sau alții la fel de imaginari ca și vandalii pentru campania lui Florea! Hai, SRI, așteptăm și articole semnate oficial.
Desigur, întrebări retorice, SRI Mureș nu va da în cap fostului coleg de la SRI Maramureș și care poate că nu e …fost, ci al dracului de în sistem și doar pentru unii e…fost. Oricum am avut și oameni în presa mureșeană via servicii, ce mai contează un ins în plus în sistemul…civil? Pentru USL-iști, verificați autocolantele de pe firmă cu magazin FCM, 3000 de bucăți, dintre care 2000 nelipite și găsite la sediul bandiților, pliantele care seamănă cu ce au băgat pungașii lui Florea în campanie electorală în cutiile poștale (celebrele pliante în 3 cu mesaj bilingv, de înjurat cadidatul UDMR), ce au decontat javrele lui Florea din cei 20.000 de euro pe firma pedelistului Munteanu ca sondaje de opinie în an electoral și altele, sutele de mii de euro  prin intermediarul Cătană și Info Statistics, care se laudă că merge cu presa la notar pentru a aranja cine ce bani pupă neparticipând la licitații la banditul de partid. A ajuns presa să aibă avocat la gașca lui Florea, care ia mălaiul și își păstrează tainul. A ce pute, USL-iști, a cartel românesc? Cel puțin ceilalți beneficiari de publicitate, Dan Suciu și ălalalt cu mobila și agenția de publicitate nu se laudă cu aranjamente la notar!
Atenție, e orașul în care și în 2008 porcii lui Florea scriau zilnic, o lună, pe prima pagină, cu semnătura birou de presă al primăriei propaganda pentru candidat și o decontau, probabil cu seninătate, din banii publici, ca să nu mai spunem de atacurile imaginate de diverși bețivi și seriști expirați, cu vandalii care vor ataca orașul și Florea veghează ca un zeu ca să nu pățim nimic. La nivelul SRI de înțelegere, e pasul penibil înainte după celebrul: demni urmași ai neamului lui Attila, de parcă târgumureșenii sunt vite proaste pentru care orice bou livrează furaj etnic, ca în 1990.
P.S. Pe prima pagină prețul e cel mai mare, ca să înțelegeți că din banii publici tâlharii au ce e mai bun. Ceva cătușe dacă au decontat banii publici pe propaganda porcilor din PDL Mureș?!
SRI-iști expirați, porci cu statut de funcționar public în campania borfașului PDL, afișe cu vandali imaginari, autocolante de 1.900 de euro cumpărate de la firmă cu magazin FCM, porcii lui Florea cu propagandă și alți guriști jegoși în ultima zi de campanie electorală pentru bandiți. Se întâmplă, desigur, la Târgu-Mureș, orașul în care sereistul e și el om și se sloboade în presă/site pe bani publici și în care javrele lui Florea fac campanie electorală din statut de funcționar public. Pe bani proștilor care îi votează etnic pe gunoaiele de români.
Până când verifică cineva dacă golanii din primăria Târgu-Mureș nu au scos felicitări pe abonata Media Factory International, 136 de săptămâni de la manipularea porcilor PDL, a funcționarilor publici pupincuriști și a sereiștilor expirați. Desigur, așa ceva nu se poate întâmpla într-un oraș normal, doar la Târgu-Mureș, oraș-târg care trăiește din bucuria etnică martie 1990.
Desigur, subiectul fost SRI-ist implicat în acțiunea din campania lui Florea, cea cu vandalii imaginari, pe autocolante care put a cele cumpărate de la amicii cu magazin FCM (5.900 de euro din banii publici), prin borfașii lui Florea din primărie și PDL, nu poate fi uitat chiar dacă doamna Curcă de la DNA zice că nu  nimic legat de corupție în acțiunea disperată a porcilor PDL Mureș și pe bani publici și ne trimite la parchet, la dosarul de acolo. Cum SRI Mureș e în mâna derbedeilor de la PDL, care le publică și aberațiile cu semnături fictive pe gunoaiele lor de siteuri și reviste, știm că e inutil să le cerem celor de la SRI Mureș să spună ce știu de manipularea pe care o știau doar porcii de la PDL Mureș, gunoaiele lui Florea, foștii SRI-iști dați afară din conducerea SRI Maramureș, alți ratați cu statut de funcționar publici și cu pupincurism la mafia PDL. Noi încercăm, poate le vine mintea la cap la inșii din serviciile noastre secrete cu interese nesecrete la bandiții de români.
P.S. Prin adresa 1117/VIII-I/2012, procuror șef serviciu Elena Curcă spune că nu s-au constat fapte date în competența de cercetare a DNA, motiv pentru care s-a dispus trimiterea sesizării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș spre a fi avută în vedere la soluționarea dosarului 3570/P/2012!
Căutați pe licitatiapublica.ro cum bandiții din primărie erau interesați de autocolante înainte de alegerile locale, cum se potrivesc cu cele puse de bastarzii de comunitari pupincuriști ai lui Florea, cum rahații ar fi  apucat să tipărească 3000 de autocolante după ce au pus la ora 12, pe site, textul mincinos (ca să nu fie acuzați că au premeditat și au folosit banul public în campania lui Florea) și unde sunt apelurile la poliție, SRI, fie ele și imaginare, ca de la bandiți care văd vandali imaginari.  V-au făcut ăștia la buzunare și v-au folosit polițiștii, sereiștii, sereiștii expulzați și alte pramatii pe bani publici în campania lor electorală? Și vreți ca orașul acesta să fie capitală de regiune (de jefuit și de mințit, prin porcii de români)?
Revenim cu subiectul,  pentru că poate dovedi că porcii din administrație și partid pot folosi banii publici în campaniile lor electorale. Pentru cine folosește banul public în folosul propriu și în campania electorală există și legi și pedepse, important este să se ancheteze și dacă este cazul hoții să ajungă la pușcărie. Fie ei și gunoaie PDL și camarila jegurilor de funcționari publici din primărie.
Orașul acesta amărât, în care până și consilierii se așează în bancă în funcție de etnie și în care morții trebuie să primească titlurile de onoare în funcție de etnie, jumi-juma, visa să fie capitală de regiune?! Mai încercați, jigodii PDL Mureș, alte orașe nu au microbul urii etnice și a afacerilor jegoase PDL!
Până când vom afla, probabil, că porcii de partid din primărie au mai pus o afacere pe dedicata Media Factory, firma cu autocolante pe banii publici, cu dulciuri pentru pachețelele gunoaielor de partid impropriu numite edili, poate ne lămurim ce bani au cheltuit porcii din primărie pe manipularea vandali cu sereiști împuțiți, foști și actuali. SRI Mureș, toarnă ce știi despre golani!
Dacă nu îi deranjăm pe băieții cu ochi albaștri, prea ocupați să combată în presă cu nume fictive de maghiari, la agramații cu presa PDL și la foști tovarăși, pretini și …angajatori:
1.     SRI, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?
2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De când foștii SRI-iști/Bretfelean știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?
3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?
4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?
5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?
P.S. Șmecherașii din primărie au pe firma cu autocolantele care sunt bănuite că au folosite în manipulare de pramatiile din PDL Mureș, primărie și sereiștii expirați și expulzați, cu grade pe umăr sau mai multe în cap, afacerea cu dulciuri pentru pachețele pe care politrucii le dădeau de Crăciun celor care le pupau fundul colindându-i. Să li se fi făcut greață viermilor după toxinele eliminate în provocarea demnă de un scenariu aberant martie 1990, doar că au schimbat maghiarii cu…vandalii?
În caz că ați uitat, bandiții din primărie erau interesați de autocolante, de la firmă abonată la afaceri pe primărie, exact înainte de afacerea autocolante! Să spunem că au avut viziuni sau a fost sfânta mare nerușinare a borfașilor pentru campania lui Florea și împotriva candidatului maghiar? DNA Mureș zice că nu e corupție, dar dosarul autocolantelor puse de bandiții din primărie și de idioții lor e la Parchet. Să muncească măcar ăia pentru adevăr și pentru ca borfașii care v-au mințit și au folosit banii publici în campanie să plătească?! Chiar și imbecilii cu pretenții de sereiști?
Media Factory International  – furnizoarea de autocolante pentru manipularea târgumureșenilor de către jigodiile din Primăria Târgu-Mureș și subordonații lor?!
Vă este cunoscut că oameni cu demnitate, curaj și spirit civic au chemat poliția pentru că au prins comunitari punând pe blocuri autocolante cu text de manipulare și menit să inducă ideea că orașul va fi atacat de alte partide în afară de PDL, de …vandali și ce noroc că noi îl avem pe Florea care veghează să nu se întâmple nimic! Textul, o tâmpenie cruntă, de securist repetent la capitolul credibilitate în propagandă, a fost promovat și pe site-ul primăriei, adică pe bani publici și, prin autocolante, de către comunitarii conduși, desigur, de un tip care a lucrat la SRI! Manipularea nu a reușit, însă,  dar rămâne semnul de întrebare: de unde a luat Florea autocolantele, care sunt asumate de individ pentru că sunt semnate și au și antetul primăriei și în caz că jegurile au cheltuit banii publici pe propaganda lor să deconteze ce au păgubit, iar dacă se va dovedi că au premeditat manipularea grosolană cu atacul imaginar al …vandalilor să zboare din funcții, ca mincinoși patologici și jigodii care se pretează la orice!
Un răspuns la cine  a făcut autocolantele lui Florea ar putea fi Media Factory International. Cu această denumire găsim un magazin oficial FCM Tirgu-Mures. Magazin de prezentare, tricouri, fulare, sepci, fanioane, pixuri, brichete, brelocuri, dar și altceva:
Adresa: Str. LUNGA 1 SINGEORGIU DE MURES
Cod Unic de Identificare: RO 28492078
Nr. Registrul Comertului: J26/577/2011
Stare societate : INREGISTRAT din data 17 Mai 2011
Anul infiintarii : 2011
Ce afaceri face Primăria Târgu-Mureș pe firma respectivă:
1)    3000 de plase de hârtie!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Târgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Plase de hartie
CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 21:02
Descriere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.