joi, 29 ianuarie 2015

Avocățelul familionului Udrea susține că madam Udrea are…curul apetisant



Avocățelul familionului Udrea susține că madam Udrea are…curul apetisant
Mereu bizarul specimen Ponta se dă în stambă atacând pe cea care i-a dat o pâine de mâncat! Avocățelul Victor Ponta a trăit din banii dați de familionul Udrea-Cocoș și rudele și acum face pe lupul moralist! Bine măcar că gagiul care și-a tras bonă filipineză din mândria de a fi român recunoaște că Udrea are…cur apetisant! Pe când un șut în ouă și lui Năstase, cel care te-a lăsat să copiezi la plagiatul dovedit, avocățelule?

Hotnews dixit:
Premierul Victor Ponta a promovat pe contul sau de Facebook un articol al lui Ciutacu care foloseste expresii precum "Bai, leprelor, ani de zile v-a hranit de la sanul ei generos. Vi se parea ca va produceti salariile pupand-o apasat in curul apetisant"
Premierul Victor Ponta a promovat joi pe contul sau de Facebook un articol scris de Victor Ciutacu pe blogul sau despre Elena Udrea. Ponta a scris "Singurul meu comentariu legat de <> - total de acord cu Ciutacu!". Textul distribuit de Victor Ponta utilizeaza sintagme dure la adresa fostilor sustinatori ai Elenei Udrea.


Rise Project dixit:
Șase companii deținute de Dorin Cocoș, de  Victor Cocoș (tatăl lui Dorin) și de Anca Dinu (sora lui Dorin) au beneficiat de serviciile avocățești ale lui Victor Ponta în anii 2005-2006. Actele adiționale ale celor șase firme au fost modificate fie “de avocatul Victor Ponta”, fie la “Cabinetul Avocatului Victor Viorel Ponta”.

Mențiunile apar în documente oficiale depuse la Registrul Comerțului. Din acestea, reiese fie că soțul de atunci al Elenei Udrea a trecut pragul cabinetului de avocatură al lui Victor Ponta, fie că Victor Ponta a venit personal la sediul firmelor lui Dorin Cocoș, pentru încheierea acestor servicii private.

Și în baza de date a Monitorului Oficial, numele cabinetului “Victor Viorel Ponta»  figurează de zece ori în legătură cu grupul Cocoș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.