luni, 5 ianuarie 2015

Pentru bandiții etnici din Primăria Târgu-Mureș. Felicitări doar pe membri PDL, pentru că vă pute vicele maghiar?!



Pentru bandiții etnici din Primăria Târgu-Mureș. Felicitări doar pe membri PDL, pentru că vă pute vicele maghiar?!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au trimis zeci de mii de felicitări pentru a băga încă o dată în față doar gașca pedelistă. Cum porcilor le put maghiarii, vicele maghiar nu are ce căuta între gășcarii PDL și astfel bandiții din primărie au folosit banii publici pentru reclamă doar la pedeliști!
Așadar, bandiți etnici:
1.     Unde e licitația pentru achiziționarea de felicitări? Sau porcii PDL Mureș au cumpărat direct, de la abonații Reclame Mureș, Oracler Advertising, Cătană și notarul cu care se laudă că duce prostimea din presă pentru stabilirea cotelor de neparticipare sau porcul etnic a cumpărat , ca și autocolantele cu vandalii imaginați de scursura SRI, tot de la magazinul FCM?
2.     Cât a costat afacerea, bandiți? Doar timbrul e un leu, iar bandiții au trimis zeci de mii de plicuri, la fiecare adresă din Târgu-Mureș.
3.     Cum au…uitat bandiții să îl semneze pe viceprimarul legal UDMR, care apare doar pe site, nu pe felicitările bandiților? Scursurile cred că dacă îl promovează pe păcăliciul cu probleme de ANI, angajat pe PFA, nevotat de UDMR și votat apoi de UDMR pentru dedicația lui Florea pentru Peninsula (900.000 de lei), dorința porcului mare pedelist de a lăsa un neterminat din partid în loc se împlinește și lumea votează cu un acuzat de mită și de dedicații de la hoțul lui?
 Atenție, DNA și Curtea de conturi, bandiții PDL Mureș fac praf sute de mii de euro pe Cătană, care are scopul de a-i face imagine trogloditului lui Florea, iar presa se teme de șantajiștii care îi amenință cu publicitatea, spațiile cu chirii modice, cu diplomele și așa mai departe. Iar pentru angajații corecți ai primăriei, există legea avertizorului public care vă dă statut de martor sub acoperire și atunci când porcul mare folosește instituția cu reclamă pentru retardat și ia casetele primăriei pentru ca jegul cu reclamă de partid  să aibă licență.
P.S. Lăsați, dracului interesele etnice, hoțul român e la fel de hoț cum e oricare hoț și etnia nu trebuie să te apere într-un oraș cu interese etnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.