marți, 24 martie 2015

90.000 de euro pentru marcat străzi prin interesul jegurilor PDL Mureș. Tot pe Horațiu Moldovan! Dovadă că bandiții PDL Mureș trag linii pe asfalt din banii publici și în folosul firmei gagiului abonat la primăria lui Florea, care nu are chef să cheltuiască banii lui pe mâzgălit carosabilul?!



90.000 de euro pentru marcat străzi prin interesul jegurilor PDL Mureș. Tot pe Horațiu Moldovan! Dovadă că bandiții PDL  Mureș trag linii pe asfalt din banii publici și în folosul firmei gagiului abonat la primăria lui  Florea, care nu are chef să cheltuiască banii lui pe mâzgălit carosabilul?!
Scursurile etnice PDL au mai  inventat o afacere pe numele Horațiu Moldovan. Cum numele magic e al gagiului care are parcări de 3 lei pe oră pe carosabil, iar bandiții PDL Mureș trebuie să  delimiteze parcările pe carosabil, se folosesc banii publici  pentru tras linii pentru  afacerea gagiului?! Atenție, bandiții PDL Mureș și hoții din primărie au fost prinși de Curtea de conturi cumpărând lui Țerbea obiectul muncii, adică  containerele  cu care trebuia să vină pușcăriașul iertat de Constantinescu, furt al borfașului mare PDL Mureș de 60.000 de euro din banii prostimii târgumureșene! 
Atenție, DNA, la afacerea curățat teren de sport,  cu banditul PDL din primărie decontând firmei care a primit pomana porcului și…transportul muncitorilor care trebuiau să curețe terenurile! Hoție a bandiților PDL Mureș care au  început să dea raportul la DNA pentru dedicațiile la retardatul  lui Florea și alți hoți etnici sau de la UDMR.
P.S.DNA Mureș, cum a rămas mita  luată de Maior de la Coral, cum a scrie EVZ  pe baze DNA?!Atenție, banditul lui îl lasă pe neterminat să semneze toate actele primăriei, ca să se scoată atunci când întreținutul hoțului pedelist pe PFA de ingineraș întârziat și cu 35.000 de lei dedicați de hoțul mare PDL Mureș va fi săltat de ANI și DNA! 

A început acţiunea de marcare a străzilor în Tîrgu Mureş
Luni, 23 Martie 2015 14:27 | Imprimare | Email



Marime text:





În cursul zilei de duminică, Primăria Tîrgu Mureş a început acţiunea de marcare a străzilor din municipiu. „Am demarat acţiunea de marcare a străzilor din întreg municipiul Tîrgu Mureş. Este vorba de o suprafaţă de 10.000 de mp de marcaj longitudinal, respectiv 10.000 de mp de marcaj transversal. Ne bucurăm că şi vremea este de partea noastră, astfel că, în câteva zile vom finaliza aceste lucrări Tîrgu Mureşul întâmpinând primăvara cu o faţă nouă. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 338.000 de lei, la care se adaugă TVA, suma provenind de la bugetul local”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior. Menţionăm că executantul marcajelor rutiere este SC Trafi Serv SRL.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.