marți, 3 martie 2015

Cupa liceelor, cu alte 15.000 de lei dedicație de la bandiții PDL Mureș pentru întreținutul de la Joma?


Cupa liceelor, cu alte 15.000 de lei dedicație de la bandiții PDL Mureș pentru întreținutul de la Joma?
Bandiții PDL Mureș și hoții lor din primăria Târgu-Mureș au mai pus la cale o afacere cu dedicație pe gășcarul de la Joma. Bandiții au făcut mai multe cupe cu premii doar pentru locul 1 de 15.000 de lei, pentru ca bandiții să poată cumpăra din banii publici tricourile întreținutului de la Joma. Ghiciți ce vor face cu banii bandiții de data aceasta, chiar dacă la inspectoratul școlar nu mai e pedelistul cunoscut, ci pesedistul cu afaceri în familie cu gașca din primărie.
Nu mai spunem nimic de redardatul subordonat lui Florea, pentru că și banditul respectiv avea interese fotbalistice, ca orice bandit român care fură etnic, iar pentru DNA un semn, acolo unde se flutură Maior e interesul bandiților din PDL Mureș și dedicații pentru întreținuții români, pentru că maghiarii nu îi plac banditului suprem decât la 2-3 afaceri cu hoții PDL Mureș și cu gangsterii din Primăria Târgu-Mureș!


Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a fost prezent marţi, 24 februarie a.c., la trei unităţi de învăţământ din Tîrgu Mureş. În prezenţa directorilor Colegiilor naţionale „Unirea”, „Alexandru Papiu Ilarian” şi a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”, viceprimarul Claudiu Maior a oferit membrilor echipelor de fotbal echipamentele sportive necesare desfăşurării competiţiilor. „Susţinem sportul mureşean şi cu atât mai mult disciplinele sportive în rândul tinerilor. Sper că la această a patra ediţie a „Ligii Liceelor” să vă demonstraţi priceperea şi talentul şi vă asigurăm că municipalitatea este alături de voi şi vă susţinem. Sper ca şi competiţiile viitoare să fie dominate de acelaşi fair-play care caracterizează mişcarea sportivă târgumureşeană. Mult succes tuturor!”, a conchis viceprimarul Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.