miercuri, 18 martie 2015

Nu e glumă! Dorin Florea condamnă….corupția!



Nu e  glumă! Dorin Florea condamnă….corupția!
Cum numai  DNA Mureș  fără Curcă și Curtea de conturi pot demonstra dedicațiile din bani publici pe porcii de partid subordonați ai lui Florea, angajările pe scursuri PDL Mureș care și-au făcut PFA cu nici 48 de ore înainte,  folosirea banilor publici și a bunurilor instituției în campania electorală a bandiților PDL Mureș, angajările rudelor cretine PDL și ale nașilor, fraților, nevestelor de rahat PDL Mureș, folosirea bunurilor instituției pentru banditul cu televiziunea de  partid, cartelul leprelor pe cătanele  idioate care se laudă că duc presa mureșeană (minus TVR) la notar, pentru stabilirea cotelor de neparticipare la licitație, angajarea scursurilor de consiliat retardatul PDL, folosirea sportului ca motiv de hrănit bandiții PDL care nu își plătesc nici impozitele și care fac scandal, beți, la serviciul de urgență medicală, cumpărarea de bandiți din presă care fac afaceri cu primăria, manipularea cu sereiști ratați și de rahat care visează pericolul maghiar (UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul), angajarea de bastarzi care să  apere hoțiile banditului pe  retardatul lui din PDL cu bube  la ANI și DNA, transportul pe porcul pedelist, dedicațiile pentru maghiari în contul  votului pentru retardatul lui Florea, precum și menținerea unor subordonați dați ca mituiți de Coral în presa centrală, Florea condamnă corupția! Desigur, gura și pixul nu îl dor! DNA, mai cu spor, să nu vă prindă pensia la dosarele cu diverși bandiți PDL și numai, pentru că hoția nu e doar românească la Târgu-Mureș!
P.S.Angajații au la dispoziție legea avertizorului public, care permite prinderea hoților care politizează instituția și folosesc bunurile pentru hoții lor, iar cei care demască hoțiile primesc statut de martor sub acoperire,  așa că un bandit de partid și sau de primărie nici nu știe cine l-a turnat! Lege bună, de la coruptul Năstase, paradoxal! Greu de aplicat în orașul mafiei PDL și sub nasul intereselor  etnice ale unor instituții cu activitate informațională nu atât de secretă și anonimă, cum cred unii, cu  implicare în campaniile hoților. 
P.S.2. Lupta anticorupție a bandiților PDL se duce și angajând din bani publici avocăței care să apere șmecherașul ordinar  de partid, în ciuda angajamentului semnat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.