marți, 3 martie 2015

Percheziții pentru finanțarea ilegală a Petrolului. Pe când și la hoții etnici PDL de la Târgu-Mureș, cu câte două milioane de euro dedicați anual pe retardatul de partid și cu instalație de nocturnă pe care găinarul o folosește gratis și o lasă la fisc în contul datoriilor la stat neplătite de bastard?!



Percheziții pentru finanțarea ilegală a Petrolului. Pe când și la hoții etnici PDL de la Târgu-Mureș, cu câte două milioane de euro dedicați anual pe retardatul de partid și cu instalație de nocturnă pe care găinarul o folosește gratis și o lasă la fisc în contul datoriilor la stat neplătite de bastard?!

La Ploiești, finanțarea ilegală a Petrolului, de către pedeliști, necesită percheziții. La Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, bandiții PDL stau liniștiți. Cum sună, DNA, dedicație de două milioane de euro anual de la banditul etnic din primărie pentru retardatul de subordonat PDL, cum sună instalație de nocturnă de 200.000 de euro cumpărată de hoțul etnic pentru retardatul care o lasă la fisc, în contul datoriilor neplătite de bastard?!
P.S. Pentru DNA fără Curcă, porcul etnic și-a tras echipă în campanie electorală de la golanul PDL din Sânnicolau Mare, bastardul nu putea promova 3 ani pentru că și-a cumpărat loc de divizie și a mințit că se continuă activitatea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare, banditul a dedicat milioanele de euro pe carnetul scursurii de partid, banditul etnic din primărie și PDL a dat retardatului instalație de nocturnă gratuit(200.000 de euro valoare), iar banditul a inventat și performanță pentru a vira bastardului alți bani, iar angajările guriștilor de la stadionul porcului întreținut din banii proștilor de târgumureșeni se fac pe firmă de... salubritate, cum se laudă ăștia, pentru ca porcul etnic PDL să poată deconta bastardului banii publici și pentru salariile netoților. Hoție pur etnică, găinării în numele românismului și a familiilor cretine, bastarzii sunt mereu hoții PDL Mureș, DNA, te simți sau interesul etnic, ca să nu fure maghiarul, e mai important în Transilvania?!
P.S.2 Pentru scursurile din primărie, aveți grijă la mita luată de la Coral, cum spune EVZ, ca să știți ce retardat aveți coleg, citiți legea avertizorului public. Acceptând ca porcul jegos și ilegal să fure etnic, cu carnet de partid, sunteți complici pentru că nu l-ați turnat pe hoțul etnic și pe bastardul întreținut de marele hoț etnic de primărie!
Hotnews zicere:

Procurorii DNA Prahova fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Ploiesti si in mai multe locatii. Ei cauta documente intr-un dosar in care ar fi vizat primarul Iulian Badescu. El este banuit de finantare ilegala a echipei locale de fotbal, transmite Digi24. Observatorulph.ro scrie, citand surse judiciare, ca procurorii fac perchezitii si la locuinta primarului Iulian Badescu. Primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, a declarat că are calitatea de suspect în dosarul în care procurorii DNA fac percheziții marți dimineață,dar că nu știe care sunt acuzațiile, urmând să afle la DNA, unde va merge la audieri.

Iulian Badescu a spus la Digi 24 ca este un dosar deschis in 2014 cu privire la finantarea echipei Petrolul Ploiesti. Ar fi vorba de o suma de 3 milioane de euro pe care municipalitatea i-ar fi platit pentru performantele echipei de fotbal in sezonul 2012-2013.


Afacerea nocturnă din banii târgumureșenilor sau cum fiecare târgumureșean a rămas fără un euro din buget pe afacerea dedicată pe familionul ilegalului ca viceprimar Maior:
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
Stare procedura: In desfasurare
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-MuresAdresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,
Insta Grup, o altă firmă cu abonament la porcii portocalii. Ăștia au tăiat fără calificare copacii din Târgu-Mureș și au adus instalație de nocturnă cadou, de 200.000 de euro, pentru clubul mă-sii lui Maior. Cel puțin 200.000 de euro făcuți praf din bugetul local de porcii lui Florea, plus sute de mii de euro din alte lucrări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.