luni, 9 martie 2015

Bandiții PDL Mureș sau flori de la acuzatul că a luat mită de la firma Coral, după ședințe nășite de angajatul porcului mare PDL Mureș pe PFA inventat la comanda hoțului etnic, în nici 48 de oreBandiții PDL Mureș sau flori de la acuzatul că a luat mită de la firma Coral, după ședințe nășite de angajatul porcului mare PDL Mureș pe PFA inventat la comanda hoțului etnic, în nici 48 de ore
De la acuzatul că a luat mită de la firma Coral, după ședințele nășite, prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ, pe surse DNA, doar că a dat ceva de la el nu ne așteptam. Desigur, a dat din banii publici, să ghicim, flori de la bandiții de importatori din Olanda. Până când porcii PDL ajung după gratii, DNA mai muncești ceva?
Recunoașteți stilul agramat al mocofanului care se învârte ca un singur coi în primărie și consiliază retardatul lui Florea?!
Până atunci, DNA fără Curcă:
1.     Dedicațiile banditului pe scursură, pe motiv fotbal.
2.     Dedicațiile instalație de nocturnă pentru retardat
3.     Angajarea pe firmă de salubritate, ca banditul lui Florea să nu plătească din banii publici guriștii la stadion.
4.     Abonamente plasate de derbedeii șantajați de porc cu licența de șef de asociație. 10 abonamente de plasat pe fiecare bișnițar de șef de asociație care a fost și recompensat cu jucatul de fotbal cu retardat și cu mâncatul și băutul pe bani publici, în revelionul pupincuriștilor de retardat PDL Mureș.
5.     Decontările bandiților pe florile de import sau ale dedicatului dintr-o anumită comună, pe felicitări pe scursura cu nașa idioată adusă în primărie, care și-ar fi tras tipografie pentru ca banditul etnic să hrănească porcul și celelalte rude angajate de banditul PDL în primărie, banii dedicați de bandit pe golănașul care se laudă că merge cu presa bovină la notar, în cartelul javrelor de români și maghiari care sunt șantajați cu chirii, diplome, parastase vesele, mese rotunde cu toți hoții etnici ai Târgu-Mureșului.


Claudiu Maior, șef de ședințe cu dedicația Coral Impex! Taxa de habitat pentru firma care e dată de EVZ ca fiind cea care îi dădea mită lui Maior, prin Kagan Ildiko!
În 2007, dar și în 2013, se inventează o afacere prin dedicație, pentru Coral Impex! Taxa de habitat e la alții taxă de ridicat gunoaie, nu la păcălicii PDL Mureș și la scursurile aduse ilegal în primărie, în consilii locale, pentru consiliere personală pentru lepădătura etnică și ca PFA de partid a banditului. La Târgu-Mureș taxa de habitat e taxă pentru Coral Impex! Maior, mereu la butoane în anii respectivi, iar EVZ a scris chiar că DNA a găsit că mita circula la Târgu-Mureș după modelul Zalău, cu același Maior luând mita prin Kagan Ildiko!  Coral Impex a donat pentru campania PDL și a sponsorizat Zilele târgumureșene și concertul Iglesias la care bandiții PDL Mureș l-au trimis pentru reclamă electorală chiar pe păcăliciul ilegal Maior. Crede DNA Mureș, fără Curcă, că e ceva putred în a se dedica ceva și a se se primi sponsorizare de la firme care ar trebui să fie capitaliste și să nu ofere nimic celor care le-au omenit? DNA, verifică telefoanele lui Maior și în 2007!

EVZ a pus și pe net articolul prin care Maior e acuzat că a luat mită de la abonata Coral, prin Kagan Ildiko! DNA, vezi că gagiul are probleme și cu ANI, pentru PFA-ul inventat de porcul pedelist. Dați și cu legea avertizorului pentru că porcul mare PDL Mureș și-a angajat scursurile în Primăria Târgu-Mureș!
http://www.evz.ro/exclusiv-evz-schijele-coruptiei-din-dosarul-uioreanu-ii-lovesc-pe-edilii-din-zalau-si-targu-mures.html
EXCLUSIV EVZ. Schijele corupției din Dosarul Uioreanu îi lovesc pe edilii din Zalău și Târgu Mureș
Autor: Mihai Şoica | vineri, 29 august 2014 | 7 Comentarii | 1238 Vizualizari
Radu Căpâlnașiu, primarul Zalăului, este acuzat de DNA că a primit șpagă după modelul Uioreanu
În ambele cazuri, pentru a se da mită, s-ar fi folosit „modelul Cluj-Uioreanu”, prin angajați interpuși.
Dosarul care îl priveşte Horea Uioreanu, preşedintele arestat al Consiliului Judeţean Cluj, a fost o sursă excelentă pentru procurorii DNA de a descoperi şi alte fapte de corupţie, în care ar fi implicaţi primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi viceprimarul din Târgu Mureş, Claudiu Sergiu Maior.
Cei doi edili au fost filați de SRI, iar telefoanele lor au fost puse sub ascultare după ce procurorii DNA Cluj au descoperit că un om de afaceri care îi dădea șpagă lui Uioreanu proceda asemănător și în cele două cazuri.
În cursul lunii martie 2014, procurorii DNA au aflat de la principalul martor al acuzării din Dosarul Uioreanu, Răzvan Pop, că patronul firmei Coral Impex SRL din Ploieşti, Alexandru Badea, i-a dat preşedintelui CJ Cluj, o şpagă de 70.600 lei, pentru a aproba efectuarea unei plăţi în valoare de 130.000 de lei pentru serviciile de deratizare făcute de societate la şcolile din judeţul Cluj.

Pornind de la această informație, procurorii DNA au solicitat Curții de Apel Cluj aprobare pentru filarea și interceptarea convorbirilor telefonice purtate de Alexandru Badea cu diverse persoane.
Se lucra prin interpuși
Aşa s-a descoperit faptul, susţine DNA, că patronul de la Coral Impex SRL i-ar fi avut pe statul de plată al şpăgilor şi pe primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi pe viceprimarul din Târgu Mureş, Sergiu Maior. „Astfel, s-a stabilit că, în mod regulat, omul de afaceri remite sume de bani decizionalilor de la nivelul primăriilor din Zalău și Târgu Mureș, sumele de bani fiind consecutive plăților aferente contractelor încheiate între Coral Impex și instituțiile publice”.
La fel ca şi în cazul lui Uioreanu, care lua mită prin intermediul şefului său de cabinet, Răzvan Pop, DNA a descoperit că primarul din Zalău se folosea de serviciile lui Vasile Jugrestan, directorul Corpului de Control din Primăria Zalău, în timp ce viceprimarul Maior lucra prin intermediul lui Ildiko Kagan, şefa Serviciului de Control Activităţi Edilitare din cadrul Primăriei Târgu Mureş.

„Punctual, s-a stabilit că, pentru plăţi efectuate de Primăria Zalău la finele lunii martie 2014, omul de afaceri Badea Alexandru a întrat în legătură cu un angajat al instituţiei publice (Jugrestan Vasile - n.r.), căruia i-a promis că va face o vizită la Zalău, la data de 10 aprilie 2014, când va aduce ce a promis, şi a cerut să-i fie aranjată o întâlnire şi cu primarul Căpâlnaşiu Victor”.
Primarul din Zalău susţine că instituţia pe care o conduce are un contract cu firma Coral în valoare de 800.000 de lei. „Nu mai țin minte dacă anul acesta m-am întâlnit cu Alexandru Badea și nici nu îmi pot explica de ce angajatul nostru Jugrestan apare în înterceptări. Noi am avut mai multe diferenduri cu cei de la Coral şi le-am reţinut bani pentru lucrări efectuate pe suprafeţe mai mari decât cele reale”, a spus primarul Căpâlnaşiu.
Vicele se jură că nu a primit șpagă
Primăria Târgu Mureş are un contract cu societatea Coral Impex în valoare de 1.8 milioane lei. Exact ca la Zalău, patronul de la Coral Impex a discutat în data de 25 martie 2014 cu Kagan Ildiko, șefa Serviciului de Control, la scurt timp după plata unei tranşe din contractul de 1.8 milioane de lei.
„Așa cum rezultă din contactele avute în zilele de 25 și 26 martie 2014, între Badea Alexandru și funcționarii din instituția publică, sumele de bani remise sunt destinate numitului Maior Claudiu, viceprimar, persoană care ține și ea, în mod frecvent, legătura cu Badea Alexandru”, se arată într-un document al DNA, aflat la dosarul de corupţie care îl priveşte pe Horea Uioreanu.
„Prostii. Nu am primit bani”
Viceprimarul din Târgu Mureş a catalogat drept „prostii” faptul că ar fi primit mită de la patronul de la Coral. „Sunt prostii aceste informaţii, eu nu am primit bani de la el niciodată. Pe Alexandru Badea îl cunosc, dacă lucrează cu Primăria. Firma lui probabil lucrează cu noi de vreo 4-5 ani”, a comentat viceprimarul Maior.
Claudiu Mario, viceprimarul din Târgu Mureș, a fost luat
în vizorul DNA, după ce patronul Coral a fost interceptat

n organizarea Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş, duminică, 8 Martie, la Sala Polivalentă s-a desfăşurat spectacolul „…Cu dragoste, SARAGOSSA BAND”, dedicat Zilei Internaţionale a Femeilor. Concertul susţinut de una dintre cele mai de succes trupe pop a fost precedat de recitalurile lui Nicu Alifantis (însoţit de orchestra sa, Zan) şi, respectiv Pataki Attila, solist al trupei Edda din Ungaria.

În pauza concertului, la invitaţia artiştilor formaţiei SARAGOSSA BAND, pe scenă a urcat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, care a salutat publicul, în limbile română şi maghiară, şi le-a mulţumit artiştilor pentru că au onorat invitaţia primăriei, precum şi doamnelor şi domnişoarelor prezente la spectacolul ce le-a fost dăruit… cu dragoste.

În dimineaţa aceleiaşi zile, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii viceprimarul Claudiu Maior a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor prezente la Piaţa de vechituri de pe strada Insulei.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu