sâmbătă, 7 martie 2015

Alo, DNA?? Bandiții din poliția locală ploieșteană recunosc că iau bani de hrană pe zi calendaristică, nu lucrată, iar prostovanii de lipitori autocolante în campania lui Florea au furat statul, cum recunoaște Curtea de conturi, pe aceeași normă de hrană!



Alo, DNA?? Bandiții din poliția locală ploieșteană recunosc că iau bani de hrană pe zi calendaristică, nu lucrată, iar prostovanii de lipitori autocolante în campania lui Florea au furat statul, cum recunoaște Curtea de conturi, pe aceeași normă de hrană!
În caz că nu ați sesizat că scursurile primesc bani pe zi calendaristică, deci, și atunci când stau acasă, pentru ca hoția de la primăria PDL să fie maximă! Iar scursurile arată cu degetul Târgu-Mureșul, exact acolo unde Curtea de conturi a găsit hoții etnici PDL cu bani furați și dați lipitorilor de autocolante sub comanda gunoiului de la SRI.
Și pentru DNA,  căutați banii de la banditul PDL Mureș pentru scursurile care lipesc autocolante în campania borfașului etnic, căutați taberele de pictură cu vulturii albaștri ai bețivănelii, căutați sportul bandiților pe ratații din poliția locală Târgu-Mureș, căutați alte afaceri cu paza caselor bandiților PDL Mureș, căutați excursiile în Grecia sau aiurea ale tolomacilor din Poliția locală a derbedeului PDL Mureș, căutați pistoalele Glock cumpărate de banditul etnic al Târgu-Mureșului pe firma Lotus, ca și ceilalți ratați cu dedicații identice de la PDL(Cluj-Napoca, Ploiești ș.a.m.d.). Pentru că hoții de români lucrează împreună și scursurile de la SRI sunt la locul potrivit, sub radarul DNA-ului fără Curcă.


Golănie a poliției locale, după ce curtea de conturi a dovedit doar la Mureș că s-au cheltuit ilegal 100.000 de euro pe masă și echipamentul găinarilor în uniformă
 
Digi24 zicere:

Aproximativ 500 de poliţişti locali, majoritatea având pe faţă măşti Anonymous, protestează luni în Piaţa Constituţiei din Capitală, nemulţumiţi de intenţia guvernanţilor de a reduce la jumătate alocaţia pentru norma de hrană.

Protestatarii se consideră nedreptăţiţi de intenţia guvernanţilor de a reduce alocaţia pentru norma de hrană

Poliţiştii locali s-au strâns în Piaţa Constituţiei, la protestul organizat de Sindicatul Pro Lex, faţă de hotărârea de Guvern privind norma de hrană, care, spun ei, va fi discutată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Sindicaliştii spun că, potrivit hotărârii de Guvern, norma de hrană a poliţiştilor locali ar urma să fie stabilită în funcţie de numărul de ore lucrate, şi nu în funcţie de numărul zilelor lucrătoare, aşa cum se întâmplă la Poliţia naţională.

"Zilele acestea, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a elaborat un proiect de hotărâre de guvern prin care prevede reducerea normei de hrană la jumătate. Dacă HG va fi adoptată în această variantă, vom asista la o tăiere a veniturilor mai mare decât cea a Guvernului Boc", a declarat Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Pro Lex.

Protestatarii se consideră nedreptăţiţi de aceste schimbări, în condiţiile în care poliţiştii locali au preluat o parte din atribuţiile Poliţiei naţionale.

Aceştia au pe faţă măşti Anonymous şi scandează "Domnul Oprea, nu uita, şi Locala e a ta", aceeaşi lozincă fiind adaptată şi pentru premierul Victor Ponta şi ministrul Liviu Dragnea.

Protestatarii au bannere pe care scrie "SOS poliţistul român", "Mai bine nu mai furaţi, decât hrana să ne-o tăiaţi", "Nu ne putem risca viaţa, integritatea şi libertatea pentru 700 de lei pe lună" şi "Semănaţi tăieri, culegeţi haos".

O delegaţie a Sindicatului Pro Lex a intrat pentru negoceri la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

La mitingul din Piaţa Constituţiei participă şi poliţişti locali din alte oraşe ale ţării.


Hotnews zicere:


Politistii locali din Ploiesti au declansat un protest spontan, refuzand sa mai iasa pe strada pentru a asigura ordinea publica, dupa ce au aflat ca nu vor primi norma de hrana prevazuta prin hotarare a Consiliului Local din cauza ca nimeni din Primaria Ploiesti nu semneaza pentru alocarea banilor, transmite Mediafax.

Angajatii Politiei Locale Ploiesti care asigura ordinea publica pe strazile orasului si activitatile pe linie rutiera refuza, din noaptea de vineri spre sambata, sa mai iasa pe strada, dupa ce au aflat ca nu vor primi, la salariul pe luna martie, norma de hrana in cuantum de 24 de lei pentru fiecare zi calendaristica, norma aprobata prin hotarare a Consiliului Local Ploiesti si prevazuta inclusiv in bugetul orasului, stabilit la inceputul anului.

"Incepand de vineri, de la schimbul trei, politistii locali din Ploiesti au initiat o manifestare spontana intrucat urma, pe 10 martie, sa intre banii aferenti normei de hrana pe lunile ianuarie si februarie aprobata conform ordonantei 65 pe 2014 si prin hotararea Consiliului Local 383 pe 2014 si hotararea de Consiliu Local 40 pe 2015. Numai ca ni s-a spus ca, intrucat au aparut niste reglementari noi, respectiv ordonanta 7 pe 2015, nu se pot aloca acesti bani pana la aparitia metodologiei aprobata prin hotarare a Guvernului", a declarat Cosmin Alexandru Iordache, reprezentant al politistilor locali din Ploiesti.

In urma declansarii protestului spontan, care nu este organizat de sindicatele din Politia Locala, ci de catre angajati, politistii merg la serviciu, dar nu mai ies pe strada, ci raman la sediul Politiei Locale.

De altfel, sambata, masinile de patrula ale Politiei Locale Ploiesti sunt parcate in curtea institutiei, iar politistii au semnat de prezenta, dar nu au mai plecat pe teren.

Ei sunt nemultumiti de faptul ca, in conditiile in care asteptau ca pe 10 martie sa primeasca, odata cu salariile, si aproximativ 1.400 de lei fiecare, reprezentand norma de hrana asigurata din bugetul local, au fost informati ca nu vor primi acesti bani.

Nemultumirea este cu atat mai mare cu cat, spun protestatarii, au aflat ca in alte orase, precum Targu Mures, Craiova, Pitesti sau Targoviste, dar si in unele comune din judetul Prahova, politistii locali au primit norma de hrana asigurata din bugetul local, iar la Ploiesti nimeni din primarie nu semneaza pentru alocarea de la buget a sumelor prevazute pentru acest drept.

Reprezentanti ai politistilor locali au mers la primarie si au depus solicitari in acest sens, dar nu au primit inca un raspuns.

"Nu avem un punct oficial de vedere al primariei. Politia Locala Ploiesti a depus vineri la primarie o cerere pentru acordarea normei de hrana, dar se pare ca la Primarie nu s-a dat aprobarea pentru alocarea acestor sume", a mai spus Cosmin Alexandru Iordache.

El a precizat ca "este posibil" sa fie vorba de teama angajatilor din primarie de a semna pentru alocarea acestor sume, in conditiile in care legislatia in domeniul s-a schimbat si se asteapta normele metodologice pentru noua ordonanta adoptata de Executiv.

Politistii locali sustin ca vor relua lucrul pe strada, daca pe 10 martie vor primi, pe langa salariu, si banii aferenti normei de hrana.

"In alte conditii sunt dispusi sa stea chiar doua, trei luni fara sa faca absolut nimic din punctul de vedere al prestarii activitatii zilnice", a mai spus Iordache.

Acesta a precizat ca, pe langa norma de hrana, politistii locali din Ploiesti mai au alte doua solicitari, respectiv acordarea a cel putin trei zile de concediu suplimentar pentru conditii vatamatoare si periculoase de munca, potrivit Codului Muncii, si "incadrarea salarizarii de luni pana duminica, inclusiv sarbatori legale in programul intern de salarizare al politiei locale", in conditiile in care spun politistii, nu sunt platiti suplimentar pentru zilele de weekend si sarbatori legale.

Aproximativ 170 de politisti de la ordine publica si serviciul rutier din cadrul Politiei Locale Ploiesti beneficiaza de norma de hrana de 24 de lei pentru fiecare zi calendaristica, sumele fiind alocate prin hotarare a Consiliului Local de la bugetul municipiului Ploiesti.

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, este in imposibilitatea de a-si exercita atributiile, fiind arestat preventiv intr-un dosar de coruptie. In acelasi dosar, secretara municipiului, Oana Iacob, si jurista Iulia Alexandru se afla sub control judiciar. Dosarul in care primarul si cele doua angajate ale primariei sunt pusi sub acuzare a pornit de la un denunta facut la DNA de o fosta directoare din cadrul institutiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.