luni, 30 martie 2015

DNA, verifici scutirile de sute de mii de euro (cât instalația de nocturnă pentru retardatul lui Florea) ale șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș și Consiliul local și sponsorizările în contra-partidă?



DNA, verifici scutirile de sute de mii de euro (cât instalația de nocturnă pentru retardatul lui Florea) ale șmecherilor din  Primăria Târgu-Mureș și Consiliul local și sponsorizările în contra-partidă?
Dacă tot  s-a hotărât DNA Mureș fără  Curcă să muncească, ce sute de mii de euro se inventează pentru câteva locuri de muncă și ce se prestează în contra-partidă? Privo a sărit cu sponsorizare la Iglesias, concert cu firme abonate la primărie și cu societăți care aveau apa prea scumpă când nu erau pe mâna banditului mare PDL Mureș! Atenție, DNA,EVZ  a dat deja că Maior a luat mită de la Coral, sponsor și al PDL,  iar  gagiul e promovat de bandiții lui prin publicitatea  pe Cătană, insul care se laudă că adus presa bovină la notar, pentru stabilirea cotelor în ceva ce pute a cartel!
DNA, mai accepți intermediarii Zereș și Cătană,  pentru ca banditul PDL să controleze presa nu doar prin chirii, diplome, publicări gratuite, românism bolnav, mese pe bani publici și alte instrumente de control și șantaj?
Radio Târgu-Mureș zicere:
200.000, respectiv 60.000 de euro. Aceasta este scutirea de care vor beneficia două firme din Tîrgu-Mureş care beneficiează de ajutorul de minimis acordat de Primăria Tîrgu-Mureş care crează noi locuri de muncă şi efectuează investiţii de peste 500.000 de Euro.

Acum doi ani Consiliul Local Tîrgu-Mureş a adoptat o hotărâre pentru a stimula firmele tîrgumureşene să facă investiţii majore şi să creeze locuri de muncă. Potrivit actului normativ pot beneficia de un  ajutor de minimis prin scutirea timp de cinci ani de la plata impozitului pe clădiri, firmele care efectuează investiţii pe teritoriul municipiului Tîrgu-Mureş de peste 500.000 euro şi care în momentul depunerii cererii au deja create noi locuri de muncă. Este vorba despre cel puţin 10 locuri noi de muncă în cazul întreprinderilor mijlocii, repectiv 5 locuri de muncă în cazul firmelor mici.

 „Am pornit proiectul minimis acum doi ani de zile. Sunt două societăţi care au reuşit să creeze locurile de muncă pe care le-am cerut noi şi acele facilităţi pe care le-am cerut societăţilor, din păcate doar două şi sperăm că anul viitor poate reuşim să dăm reduceri de fiscalitate la mai multe societăţi”, a precizat Claudiu Maior, viceprimar Tîrgu-Mureş.

Astfel, în acest an una dintre firme va beneficia de un ajutor de minimis în valoare de 200.000 de Euro iar cealaltă companie de un ajutor în valoare de 60.000 de Euro, reprezentând scutirea de la plata impozitul pe clădire pe anul 2015.
La şedinţa de ieri a Consiliului Local Tîrgu-Mureş, aleşii municipiului au votat să fie scutiţi de la plata impozitului pe clădire şi acei proprietari de imobile care au executat lucrări de reabilitare termică pe propria cheltuială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.