duminică, 22 martie 2015

Mega-afacere pentru găinarii din primăria Târgu-Mureș și din consiliul local: 250 de biciclete din banii publici



Mega-afacere pentru găinarii din primăria Târgu-Mureș și din consiliul local: 250 de biciclete din banii publici
După ce în iarnă banditul pe PFA al porcului pedelist se lăuda că a montat suporți de biciclete la școlile obligate să adune semnături pentru pișcoturi, asfaltări, termopane și vopsiri ale jegurilor etnice cu cazier sau fără, servite de banditul mare și etnic din primărie.  urmarea logică  a bandiților trans-etnici: 250 de biciclete din banii publici. Doar interesul hoșesc PDL v-a cheltuit milioanele de euro pentru centralele vândute din creditul luat de bandit, ce mai contează o dedicație în plus   pe o scursură care  își va face firmă special și e vreun  hoț din camarila banditului mare PDL Mureș?!
 Atenție, DNA, porcul a  inventat persoană fizică pentru a aduce retardatul în primărie! Verificați data PFA-ului și când porcul și-a adus retardatul de partid în primărie, pentru alt dosar de abuz în funcție și dedicații pe gașca ordinară  și etnică.
P.S. Căutați golănașii cu mită și derbedeii cu ilegalități de integritate în textul de mai jos:

Punctul dixit:

Primaria Tirgu Mures intentioneaza sa cumpere 250 de biciclete pe care sa le inchirieze pentru turisti si localnici. Cititi aici expunerea de motive si hotararea de consiliu:   EXPUNERE DE MOTIVE   privind unele măsuri pentru achiziţionarea a 250 de biciclete, care vor fi închiriate, contra unei taxe, de către Municipiul Tîrgu Mureş

Potrivit specialiştilor, există cel puţin 10 motive pentru a alege mersul cu bicicleta, de aceea el câştigă tot mai mult teren, fiind practicat în aglomeraţiile urbane din Europa.

Dintre argumentele care pledează pentru practicarea acestui sport sunt de reţinut: mersul pe bicicletă ajută la menţinerea stării generale de sănătate, îmbunătăţeşte condiţia fizică, reduce stresul cotidian, este un exerciţiu cu rol terapeutic pentru trup şi minte, fiind în acelaşi timp o activitate relaxantă şi distractivă. Este o metodă terapeutică pentru sistemul cardiovascular (scade nivelul colesterolului, menţine tensiunea arterială în parametri normali), respirator, digestiv şi osos, tonifică musculatura, contribuie la sănătatea pielii, fiind un exerciţiu fizic cu rol important în detoxifierea organismului şi menţinerea unei greutăţi corporale normale. Permiţând utilizatorului să observe mai multe detalii şi nuanţe din mediul înconjurător, mersul pe bicicletă dezvoltă imaginaţia şi creativitatea.

Având în vedere deschiderea şi  receptivitatea târgumureşenilor,  capacitatea lor  de a se racorda tendinţelor şi standardelor în toate sferele publice europene–sociale, culturale, sportive etc., apreciem că încurajarea de către autoritatea publică locală a ciclismului urban va răspunde nu numai unui deziderat cetăţenesc, ci va contribui la  transformarea Tîrgu Mureşului într-un oraş mai sănătos şi mai puţin poluat.

Se constată că în bugetul local sunt cuprinse sumele necesare realizării pistelor de biciclete pentru punerea în aplicare a prevederilor HCL nr. 250, din 29.07.2010, dar nu sunt cuprinse sume pentru achiziţionarea de biciclete.

În acest  sens, supunem aprobării dvs. alăturatul proiect de hotărâre privind achiziţionarea în condiţiile legii a unui nr. de 250 de biciclete şi alocarea unei sume maxime de 300.000 de lei din rezerva bugetară pentru realizarea proiectului.

Procedura de parcurs în implementarea proiectului, taxele ce se vor utiliza, precum şi traseele de circulaţie în cadrul proiectului se vor supune aprobării autorităţii publice locale pentru un proiect de hotărâre separat.

                                                          

INIŢIATORI,



     VICEPRIMAR,                                                   VICEPRIMAR

    Maior Sergiu Claudiu                                                Peti Andrei       







Director Direcţia Economică,                                    Dir. ADP,

     Kiss Imola                                                       Florian Modovan







Dir. SPUM,                  

Mircea Moldovan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.