luni, 16 martie 2015

Afișele și autocolantele cu reclamă ASA. Ce bandit din primăria Târgu-Mureș le decontează din banii publici?Afișele și autocolantele cu reclamă ASA. Ce bandit din primăria Târgu-Mureș le decontează din banii publici?
Cum Târgu-Mureș e orașul hoțiilor PDL Mureș, ce bandit din Primăria Târgu-Mureș decontează afișele și autocolantele ASA?!
Banditul PDL Mureș  și-a tras loc de divizie în campania banditului etnic, a decontat milioane cu dedicație de hoț jegos majoritar pe subordonat de partid, a dedicat banii publici pentru echipamentele de la amicul abonat cu Joma, a distribuit abonamente din banii publici prin șefii de asociație de proprietari (10 pe căciulă), iar galeria a primit cărat gratis cu autobuzul, de la banditul PDL(abonament cu decontare de aproximativ 1000 de lei anual pe persoană!), decontare din bani publici pentru galeria de la clubul găinarului cunoscut. În atari condiții, credeți că retardatul PDL Mureș a scos vreun ban din buzunar sau banditul etnic a cumpărat afișele și autocolantele din banii prostimii care votează hoțul?! Desigur, DNA Mureș, nu verifica instalația de nocturnă din banii publici, de 200.000 de euro, guriștii de la stadion care se laudă că sunt angajați pe firmă de curățenie pentru a nu îi plăti banditul de partid și premiile date de bastarzii din consiliul local, pentru că bandiții au dat premii din banii publici pentru locurile 1-10 unui privat nenorocit cu o singură calitate, subordonatul banditului de partid, cum la felnu verifica cupa liceelor cu bastarzii din PDL și echipă de fotbal, pentru decontarea pe Joma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu