marți, 3 martie 2015

Bandiții PDL Mureș l-au trimis pe acuzatul că a luat mită de la Coral să se joace de-a ghiocelul! Sfânta nerușinare a bandiților etnici din primărie și PDL!



Bandiții PDL Mureș l-au trimis pe acuzatul că a luat mită de la Coral să se joace de-a ghiocelul! Sfânta nerușinare a bandiților etnici din primărie și PDL!
Nesimțitul acuzat de ANI că e ilegal cu probleme de dedicații din banii publici de la porcul etnic de partid, angajat de banditul lui de partid pe PFA inventat rapid, pentru ca porcul să îi livreze alte 35.000 de lei pomana porcului, inginerașul întârziat dat de EVZ ca mituit de firma Coral, prin Kagan Ildiko, după ce gagiul a nășit ședințele cu dedicații pe firma Coral(atenție DNA fără Curcă!) s-a jucat de-a ghiocelul! Pe când de-a ascunde săpunul, acolo unde banditul lui iubit și-a făcut stagiul înainte să crape în elicopter?! Tati, poate îți e dor de rahat!
P.S. Atenție, bandiții PDL din primărie au cheltuit banii publici și pentru reclamă la retardați pe banii publici, prin felicitări în plic. Desigur, nu găsiți licitație, semn că porcul etnic a dedicat la scursura lui de partid sau pe alt borfaș român abonat alte mii de euro! DNA, caută porcul etnic și la felicitări, la autocolantele borfașului etnic din campania hoțului și autocolantele banditului cu atacuri rasiale la adresa maghiarilor care fură Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, probabil tot o inepție din mintea bețivanului de la SRI care îi face borfașului etnic atacurile rasiste de campanie.


Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior:

„Mi-am asumat, cu emoţie, rolul de… vestitor al primăverii!”



     Peste 600 de doamne şi domnişoare au primit mărţişoare şi flori, luni, 2 martie, cu prilejul apropiatei zile de 8 Martie. „Cu bucurie şi emoţie, am poposit la mai multe unităţi de învăţământ din municipiu, asumându-mi rolul de … vestitor al primăverii. Le-am oferit doamnelor profesoare, învăţătoare şi educatoare aceste simboluri, în semn de preţuire şi respect pentru dăruirea, răbdarea, dragostea şi pasiunea de care dau dovadă, zi de zi, în educarea copiilor, modelând caractere, formând personalităţi, pregătind, cu migală şi responsabilitate, generaţiile de mâine ale unui Tîrgu Mureş puternic, aşa cum ni-l dorim cu toţii”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior, „autorul” acestui gest simplu, dar încărcat de semnificaţii.

     Claudiu Maior a vizitat mai multe licee, gimnazii şi grădiniţe, demersul său fiind deosebit de apreciat de către destinatarele mărţişoarelor.



     Biroul de presă al presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.