miercuri, 18 martie 2015

Asociațiile părinților din școli târgumureșene colectează câte 5 lei pentru plata șahului școlar, după ce au semnat la comanda banditului din primărie pentru asfaltări, pișcotări, zugrăviri de săli de sport și termopane

Asociațiile părinților din școli târgumureșene colectează câte 5 lei pentru plata șahului școlar, după ce au semnat  la comanda banditului din primărie pentru asfaltări, pișcotări, zugrăviri de săli de sport  și termopane!
Acum mai bine de un  an, la școli târgumureșene părinții au fost somați de învățătoare isterice că trebuie să semneze pentru asfaltări, pișcotări, zugrăviri de săli de sport  și termopane, afacerile pe care bandiții PDL Mureș și din primărie le fac aproape exclusiv pe scursurile de subordonați de partid sau   pe găinarii etnici din camarilă. Când i s-a pus în față subiectul unei învățătoare, aceasta a încercat să mintă, dar a fost înghiontită rapid de colega ei: Taci, tu, că și copilul meu a trebuit să aducă semnătură! Directorașul școlii respective, chestionat de un jurnalist, s-a scos afirmând că părinții au inițiat strângerea de semnături, ceea ce este, desigur, o minciună, din moment ce chiar părinții s-au plâns că profesorii sunt agenții bandiților din primărie care au chef să lucreze ceva și nu au un motiv de la popor.
Amintiți-vă de dedicația banditului pe balonul de 200.000 de euro pe firmă înființată cu nici o lună înainte,  Asociația Protecting People, după care bandiții din Primăria Târgu-Mureș au venit cu  lista de 400 de părinți care mulțumesc din inimă banditului și  retardatului de partid pentru investiția dedicată și din banii prostimii! Acolo  unde banditul PDL are interes, oamenii muncii trebuie să pară  că apreciază dedicația. Până când DNA va verifica golăniile pe sport și românași, atenție, IȘJ Mureș: școlile plătesc inșii care îi învață să joace șah pe elevi, nu părinții cretini! Să aflăm de la minister că  și asta e o hoție locală?!
P.S.Pentru prostime: când se vor cumpără proiectoarele, softurile, ceasurile? Sau și aici va fi  un borfaș din primărie cu firmă pe un porc PDL sau PSD? Sau îi puneți pe idioții de părinți să cumpere și alea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.