miercuri, 4 martie 2015

La Târgu-Mureș, bandiții PDL Mureș cu cupe ale liceelor pentru a se deconta 15.000 de lei per loc pe Joma, la FRF miroase a altă dedicație pentru Joma!



La Târgu-Mureș, bandiții PDL Mureș cu cupe ale liceelor pentru a se deconta 15.000 de lei per loc pe Joma, la FRF miroase a altă dedicație pentru Joma!
Cum bandiții din PDL Mureș și Primăria Târgu-Mureș livrează banii publici pentru cumpărarea de echipamente de la prietenarul Joma (premii de 15.000 de lei doar pentru locul 1, ca gagiul de la Joma să deconteze banii publici de la banditul etnic!), nu trebuie să șocheze că unii au ochit afacerea cu Joma și la nivel FRF!  Cum Burleanu vine de la o competiției cu afaceri pe Joma, de ce să ne mirăm că gagii de la FRF vor echipamente de la ăștia, abandonând tradiția cu Adidas, care durează de 40 de ani?
 Atenție, Joma îmbracă echipe din lumea a 5-a a fotbalului și bandiții din Târgu-Mureș și Craiova, care au primit politic locurile, prin mafia PDL și PSD, ilegal și în campanie electorală, pentru hoții Olguțe și ai lui Florea! DNA, un control la dedicațiile porcului etnic din Primăria Târgu-Mureș pentru Joma și pentru afacerea cu scosul copiilor în tricouri pentru a sprijini dedicațiile din banii publici de la hoțul etnic sau e mafia românească și interesele ordinare SRI prea mari în Ardeal?! Pentru necunoscători, hoții etnici din primărie au scos în stradă copiii în treninguri Joma și scursurile de antrenori pentru a cerși bani pentru hoții etnici de la cluburile întreținute de marele borfaș romîn din primărie și camarila banditului pedelist!
Mediafax zicere: Compania spaniolă este sponsor al mai multor echipe naţionale, Honduras, Nicaragua, Trinidad Tobago, Kenya, Kîrgîstan, Uzbekistan şi Bangladesh, în Europa doar selecţionata Bulgariei având un contract cu Joma. "Joma este prezentă la Campionatele Mondiale la fiecare patru ani, dar din Europa singura naţională este a Bulgariei. Strategia Joma a fost alta, sponsorizează comitetele olimpice, pentru că mai presus de campionatele europene şi mondiale există Jocurile Olimpice", a explicat Luca.


În Liga I, Joma furnizează echipament sportiv pentru CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş, ASA Târgu Mureş şi CSU Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.