marți, 17 martie 2015

Cornuri turdene cu livrare suspendată în Arad. Elevii mureșeni continuă să le primească prin intermediarul din Reghin care apare din când în când pe ambalajCornuri turdene cu  livrare suspendată în Arad. Elevii mureșeni continuă să le primească prin intermediarul din Reghin care apare din când în când  pe ambalaj

De la colegii de la turdanews citire:

Livrarea cornurilor produse la Turda, de SC Media Pop Art SRL, suspendată de autoritățile din Arad!

Autoritățile din județul Arad au decis să suspende livrarea cornurilor produse la Turda, de societatea media Pop Art SRL, după ce săptămâna trecută o elevă a rămas cu o lamă între dinți, în timp ce mușca dintr-un astfel de corn, livrat în cadrul programului ”laptele și cornul”.

Citește și: Scandalos: Lamă descoperită într-un corn furnizat elevilor, produs de o firmă din Turda!

Administratorul public al judeţului, Cristian Drăgan, a declarat, luni, că, începând de vineri, livrarea cornurilor în toate şcolile din judeţ a fost suspendată, iar acest produs a fost înlocuit cu biscuiţi, care până acum erau distribuiţi doar în mediul rural, unde cornurile nu ar fi ajuns proaspete, transmite Mediafax.

Ancheta în acest caz este continuată de Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică, însă până acum nu a fost aplicată nicio amendă.

Cercetări au loc şi în Turda, la producătorul cornurilor care au ajuns joi în şcolile din Arad.

"Firma Biscotto din Timişoara, care este furnizorul oficial al acestui produs, a invocat o problemă de natură tehnică, care nu i-a permis să acoperere cererea, astfel că a cumpărat cornurile din Turda şi le-a livrat în Arad", a precizat Drăgan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu