joi, 5 martie 2015

Bandiții PDL Mureș au inventat și autocolantul ASA, după felicitările pe un ratat angajat în primărie cu familionul?



Bandiții PDL Mureș au inventat și autocolantul ASA, după felicitările pe un ratat angajat în familie cu familionul?
Cum retardatul lui Florea nu cheltuiește banii pe echipa inventată pentru porcul din campania electorală, doar încasează dedicațiile lepădăturii (atenție DNA, dedicație de bani publici pe golanul de partid!), desigur că până și autocolantele au fost făcute de banditul de primărie și partid pentru afacerea pe bani publici a leprei etnice subordonate.
Bandiții PDL Mureș din primărie au și obrăznicia să facă autocolantele bilingve, după ce scursurile etnice au băgat în campania electorală doar autocolante în limba română, în culorile steagului Ungariei, cu textul: UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, semn că același bețivan de la SRI al porcului etnic PDL a inventat provocarea. SRI Mureș, mai accepți ca borfașii etnici să manipuleze etnic și să mintă în numele hoției românești?!
O păsărică ne-a șoptit că plicurile cu felicitări de la Florea și retardat ar fi scoase pe un rahat angajat de banditul etnic PDL în primărie pe…familie. De ce ne-am mira că și gunoiul acela și-a tras tipografie și primește banii publici de la  borfașul etnic suprem și din partidul Marelui alb?!
P.S. ASA e fostul FCM, rebotezat și vopsit ca oamenii să uite că porcul pedelist și-a cumpărat echipă de la borfașul din Sânnicolau Mare și că e pe milioane de euro de la bastardul pedelist, din banii proștilor târgumureșeni. Banditul face afaceri cu țoalele de la Joma, cumpără pentru retardat instalație de nocturnă de 200.000 de euro pe care porcul o folosește gratuit, bandiții plasează abonamente la șefii de asociație șantajați de porcii etnici din primărie (10 abonamente pe căciulă), iar găinarul are angajații guriști la stadion pe firmă de curățenie, pentru ca porcul să poată deconta banii publici, așa cum se laudă angajații! Cum sunt hoți români și e Transilvania cu interes pentru furtul etnic al românului, SRI, DNA, Curtea de conturi și poliția nu mișcă un deget pentru a nu deranja hoții PDL! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.