duminică, 15 martie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, acuzați de găinării pe linie de ANI, de mită, verificați de DNA și PNA. Ce loc mai bun de muncă pentru cei cu stresul ocupațional?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, acuzați de găinării pe linie de ANI, de mită, verificați de DNA și PNA. Ce loc mai bun de muncă pentru cei cu stresul ocupațional?!
Nu e glumă, e locul de muncă al bandiților etnici, Primăria Târgu-Mureș, acolo unde sunt și rahații de la PDL Mureș și rudele proaste ale gunoaielor PDL - locul acuzaților de luare de mită de la firma Coral (cum spune EVZ, care dă mituit pe Claudiu Maior, care ar încasa banii prin Kagan Ildiko, gagică pomenită și în ceva dosare cu porcul Țerbea și dedicația banditului co-brașovean, hoțul etnic numărul 1 al Târgu-Mureșului)- și cu borfași de partid verificați de DNA și PNA, înainte de angajarea rudelor respectivilor în primărie. Locul de muncă al borfașilor etnici e subiect de lucrare de diplomă.

Diplomă luată în generația cu tomnaticul Borșan, gagiu PDL recompensat de jegul lui etnic prin angajarea nevestei la Casa de cultură Mihai Eminescu și a gagiului la Direcția de sport, pentru că bandiții PDL Mureș dau funcțiile publice cadou la pachet, pentru tot familionul. Mafie românească, sub nasul vigilent al DNA și SRI.
Să enumerăm:
1.     Stresul de a lăsa banditul etnic să își angajeze potlogarul retardat de subordonat din PDL Mureș?
2.     Stresul de a angaja rudele cretine ale pedeliștilor?
3.     Stresul de a filma și fotografia bastardul ilegal adus de porc pe PFA în primărie?
4.     Stresul de a dedica licitații și încredințări directe porcilor etnici români din partidul hoțului de la primărie sau la maghiarii buni?
5.     Stresul de a acoperi hoțiile bastardului?
6.     Stresul de a folosi banii publici pentru sindicatul bandiților din poliția locală, pe tabere de pictură, pe tabere folclorice, pentru pachetele angajaților din primărie?
7.     Stresul de a saluta bandiții aduși de hoțul etnic în primărie fără concurs?
8.     Stresul de a face angajări pe PFA pentru ca porcul etnic să poată fura pe majoritari sau minoritarii aduși de potlogar în primărie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.