luni, 9 martie 2015

Alo, DNA, investighezi dedicațiile bandiților PDL Mureș pe Kiss Unicum sau e dedicația pungașului etnic prea importantă?



Alo, DNA, investighezi dedicațiile bandiților PDL Mureș pe Kiss Unicum sau e dedicația pungașului etnic prea importantă?
Kiss Unicum e fericita firmă plantatoare de indicatoare rutiere fără număr (zeci de mii/sute de mii) în Târgu-Mureș!
 După ce banditul PDL Mureș a neglijat plantarea fără număr vreo două mandate, dragostea pentru afacerile cu indicatoare rutiere au explodat. Bandiții PDL Mureș și scursurile lor din Primăria Târgu-Mureș au dublat indicatoarele, acolo unde borfașul a distrus un sens de circulație pentru Valpet-Astor, Senin și alți etnici serviți de porcul etnic, au pus și indicatoare ilegal, au montat pe fiecare stâlp de electricitate măcar 2-3 indicatoare, ca banditul să își facă numărul. DNA, verifică afacerile porcului etnic e maghiarul bun sau ce e acela de la Kiss Unicum și verifică cum porcul etnic dă banii publici și pe indicatoarele de parcare, ridicare mașini, pe firmele borfașilor Țerbea sau alții. Pentru că banditul a fost deja prins de Curtea de conturi cumpărându-i banditului Țerbea și coșurile de gunoi. Doar nu era ca pușcăriașul să investească vreun leu, el primind doar dedicații de la banditul co-orășean! Hoție doar etnică, doar pe afișele banditului PDL scrie UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul. Dacă îl fură porcul etnic PDL Mureș cui mai poate fi vândute alea?!
 Pentru DNA:
1. Căutați regulamentele rutiere, dați hoțului etnic peste cap, banditul nu le respectă. 
2. Căutați dublarea indicatoarelor pentru că bastardul etnic a desființat un sens și nu poate pune trecerea de pietoni pe sensul necirculat.
3. Căutați afacerea sensuri giratorii pe banditul din partidul porcului de la primărie, cu zeci de indicatoare de ocolire pentru decontarea de la mega-hoț.
4. Căutați trecerile de pietoni cu indicatoare, dar fără marcaje pe carosabil.
5. Căutați indicatoarele montate în pomi, pentru că banditul avea de montat un număr de indicatoare și nu avea unde să le mai pună.
5. Indicatoare pentru stații de autobuz inexistente și indicatoare de interzicerea parcării acolo unde oricum e interzis să se parcheze;la 25 de metri înainite și după trecerea de pietoni.
Știm, oraș etnic, hoție pur românească, oraș controlat prin bandiții etnici veniți până și de la SRI în gașca hoțului etnic(atenție, vine 15 martie și bandiții vor mai pune la cale o manipulare, cum e obiceiul la scursurile SRI cu alergie la maghiari), dar măcar maghiarii să se scandalizeze de dedicațiile pungașului român, dacă românii sunt prea proști, le e rușine că au votat banditul sau sunt șantajați de porcul etnic prin publicitate, chirii, iertări de impozite, chemări la mâncat alături de porcul etnic, publicări gratuite sau alte dedicații mafioate.
P.S. Desigur, la recepționarea de străzi nu lipsesc banditul care a luat mită de la coral, retardatul lui Florea, televiziunile de partid care umflă banul de la cătanele cretine care intermediază publicitatea porcului etnic(atenție, DNA, bandiții au recunoscut cartelul și mersul presei șantajate la notar, pentru a nu deranja mafia PDL!, așa că se caută un notar, de preferat unul din tagma lui Florea, un gagiu din PDL sau cu rude în primărie sau unul care e mână în mână cu avocații etnici cu spume la gură la adresa grofilor și în general la adresa maghiarimii. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.