duminică, 22 martie 2015

Dacă tot e ziua poliției: un șut pentru gagiul care dat amendă apelantului după ce respectivul s-a ales cu chioșcul spart?! Nu e de la Radio Erevan, e de la Târgu-Mureșul în care șeful poliției e acuzat că a luat mită de la un pedelist …pământ!



Dacă tot e ziua poliției: un șut pentru gagiul care  dat amendă apelantului după ce respectivul s-a ales cu chioșcul spart?! Nu e de la Radio Erevan,  e de la Târgu-Mureșul în care șeful poliției e acuzat că a luat mită de la un pedelist …pământ!
Un gagiu cu chipiu, numit polițist, a dat amendă unui cetățean! Până aici nimic  șocant. Amenda a fost dată de bugetarul cu chipiu pentru că cetățeanul a avut tupeul să cheme poliția atunci când un  neterminat a tăiat două lacăte și a intrat în chioșcul propriu! Nu e de la Radio Erevan, e șmechereală de Târgu-Mureș! Iar cel cu creierul masat de chipiul strâns a mai scris în procesul verbal că proprietarul nu era de față, deși omul  stătea lângă mașina poliției! Alo, conducerea Poliției Mureș, un șut pentru abuz în serviciu?!
P.S. Proștii poate uită că există cameră de supraveghere care bate exact spre chioșc și se vede ce au făcut bugetarii cu chipiu!
P.S.2 Purtătorul de chipiu strâns habar nu are cui aparține chioșcul, dar ia măsuri împotriva insului care... are chioșcul. Puneți pe făraș gagiul?!
P.S.3 Verifică poliția dacă martorul nu  e  chiar gagiul care a tăiat lacătele? Fenomenal ar fi, în acest caz, ca păcălicii să considere făptașul martor! Șmecherie de Târgu-Mureș, piață controlată de un  alt ins venind din uniformă, dar de la Jandarmerie, cu prima mare realizare: cumpărarea de tarabe de plastic, de 1550 de lei bucata și aruncarea tarabelor de piatră la ieșirea  din piață! Să ghicim: vreun bandit etnic de la PDL a trebuit să umfle 70.000 de lei pe mizeria de plastic și interimarul se bucură de asta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.