joi, 26 martie 2015

Florea, la DNA pentru dedicația făcută lui Maior, pe carnet de partid



Florea, la DNA pentru dedicația făcută lui Maior, pe  carnet de partid
După ce DNA Mureș cea fără madam Curcă a audiat martorii, a venit și rândul acuzaților să dea cu subsemnatul, probabil  tot în prezența celor 3 avocați celebri, dintre care unul îl apără pe bani publici pe ilegalul Maior de acuzațiile ANI! Dosarul este cel al dedicațiilor PDL de la șmecherașul PDL. Un oraș furat sistematic de bandiții PDL Mureș, în baza votului etnic dat de demenții care știau ei că maghiarii fură Ardealul. Sens în care au votat pentru mega-hoții români!

http://www.domnuleprimar.ro/UPDATE-Primarul-din-TARGU-MURES-Dorin-Florea-audiat-DNA-pentru-abuz-serviciu-Edilul-ajuns-vizorul-procurorilor-DNA-urma-unei-reclamatii-facute-fostul-viceprimar-orasului-dpe-s-1-a18279.htm
-            
UPDATE / Primarul din TARGU MURES, Dorin Florea, audiat la DNA pentru abuz in serviciu. Edilul a ajuns in vizorul procurorilor DNA in urma unei reclamatii facute de fostul viceprimar al orasului. Potrivit procurorilor, prejudiciul se ridica la patru milioane de euro

         
          Primarul Dorin Florea
         

Lider marcant al Partidului Național Liberal este chemat, joi, de procurorii anticorupție la audieri, după ce săptămâna trecută ar fi avut loc mai multe audieri ale consilierilor locali. Este vorba despre primarul din Târgu-Mureș, Dorin Florea, potrivit B1 TV.

Cazul în care este audiat primarul târgumureșean privește finanțarea unor cluburi sportive din bugetul local, anunta si PSNews.

Primăria Târgu-Mureş şi clubul de fotbal ASA sunt vizate de un control al DNA, susţin surse din administraţie. Dosarul vizează finanţarea echipei de municipalitate.

Vizaţi de anchetă sunt prim vicepresedintele PDL, primarul Dorin Florea  şi viceprimarul Maior Claudiu, susţin sursele aminite. Florea ar fi audiat azi la DNA in legatura cu finantarea ilegala, de la bugetul local, a echipei de fotbal. Secretariatul Primăriei a negat informaţia. "Nu a fost nimeni de la DNA", a declarat secretara primarului, scrie Adevarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.