duminică, 29 martie 2015

DNA, verifică dedicația pe echipa lui Ghiță. Despre dedicația lui Dorin Florea pe subordonatul PDL Borșan, fără reacție! Sute de mii de euro pe subordonatul fugit din PNG la gunoiul etnic PDL Mureș, plus premiere din banii publici, de la găinarul PDL!

 

DNA, verifică dedicația pe echipa lui  Ghiță. Despre dedicația lui Dorin Florea pe subordonatul PDL Borșan, fără reacție! Sute de mii  de euro pe subordonatul fugit din PNG la gunoiul etnic PDL Mureș, plus premiere din banii publici, de la   găinarul PDL!
Până când DNA Mureș fără madam Curcă verifică dedicația lui Florea pe subordonatul de partid și întreținutul Borșan. După ce pedelistul urmărit pentru dedicații pe retardatul de alt subordonat  PDL l-a aranjat la Direcția de sport, nevasta i-a montat-o la răposata Casă Mihai Eminescu și a inventat lucrări și încredințări pe Energoplusul gagiului, chiar de un milion de euro bucata, ca să nu mai spunemde mini-primăria închiriată pe zeci de mii de euro anual pentru banditul  lui mare și mega-hoțul etnic.
Finantarea echipei de baschet Asesoft, patronata de Sebastian Ghita, din bugetul Primariei din Ploiesti, in atentia DNA
de Alina Neagu     HotNews.ro

Finantarea din bugetul Primariei Ploiesti a echipei de baschet Asesoft, patronata de deputatul Sebastian Ghita, a intrat in vizonul procurorilor DNA. Conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploiesti a fost instiintata de DNA sa transmita documentele privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor cluburilor sportive de drept privat si ale asociatiilor sportive pe ramura de sport ce activeaza in Municipiul Ploiesti, anunta Observatorul de Prahova, citand surse judiciare.

Ancheta DNA vizeaza un concurs de proiecte organizat anual de Primaria Ploiesti, prin Club Sportiv Municipal, pentru "Promovarea sportului de performanta". Principala beneficiara a fondurilor alocate de la bugetul local a fost echipa de baschet Asesoft Ploiesti, dupa ce a inregistrat cel mai bun punctaj in calitate de castigatoare a titlului de campioana nationala de baschet, respectiv a Cupei Romaniei.

Observatorulph.ro aminteste ca a alocat spatii editoriale vaste subiectului finantarii Aseosft din bani publici. Pe 6 iunie 2013, Observatorulph.ro a publicat articolul "De unde stie primarul ca maine Asesoft va castiga concursul pentru premierea din bani publici?" in care publicatia prahoveana arata cum primarul Iulian Badescu (PSD, aflat in prezent in arest) a anuntat ca echipa de baschet Asesoft Ploiesti a deputatului Sebastian Ghita va fi premiata pentru castigarea campionatului prin intermediul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti. Selectia publica organizata de Club Sportiv Municipal Ploiesti pentru atribuirea contractelor de finantare nerambursabila privind "Promovarea sportului de performanta" avea sa aiba loc, insa, in ziua urmatoare.

Sebastian Ghita a anuntat, in urma cu o luna, ca nu va mai finanta echipa Asesoft.

 

 

Găinarii PDL Mureș: ce au cerut și ce au primit pomană pe cluburile pedeliștilor și ale foștilor pușcăriași din camarilă



Găinarii PDL Mureș: ce au cerut și ce au primit pomană pe cluburile pedeliștilor și ale foștilor pușcăriași din camarilă
City news zicere:
Astfel, FCM Târgu Mureş va primi 4 milioane de lei, BC Mureş 3 milioane de lei, City'us Târgu Mureş 1,5 milioane de lei, CSU Medicină 600.000 de lei iar BC Nova Vita 400.000 de lei. În funcţie de performanţa fiecărei echipe, municipalitatea va suplimenta sumele de bani aprobate în şedinţa extraordinară de Consiliu Local. Dacă FCM Târgu Mureş va ocupa locul I în clasament, va obţine încă 3,5 milioane de lei, pentru locul II va primi suplimentar 2,8 milioane de lei, iar pentru locul III 1,6 milioane de lei. Pentru clasarea pe primul loc BC Mureş va obţine un bonus de un milion de lei, 800.000 lei pentru locul II şi 500.000 pentru locul III. City'us Târgu Mureş va primi  700.000 lei, 500.000 lei şi 300.000 de lei pentru locurile I, II şi III. Bugetul CSU Medicina va fi suplimentat cu suma alocată de la bugetul local cu 600.000 de lei dacă se clasează pe locul I, 400.000 de lei pentru locul II şi 100.000 pentru locul III. BC Nova Vita are prevăzute 300.000 de lei pentru locul I, 200.000 pentru locul II şi 100.000 pentru locul III. Din consiliile de administraţie ale cluburilor sportive vor face parte şi consilieri locali pentru a supraveghea modul în care sunt cheltuiţi banii.
Calculul pe care l-am făcut demonstrează afacerea dedicată a porcilor PDL Mureș pe membri de partid și pe fostul pușcăriaș Țerbea, aflat în camarila porcilor PDL Mureș!
Familionul Maior, pentru care porcii PDL vroiau cadou 1,8 milioane de euro. La un meci acasă nu sunt 10.000 de spectatori, nici dacă bandiții lui Florea aduc șefii de asociație de proprietari și toți angajații din primărie și ai fostului pușcăriaș Țerbea, de la Salubriserv. La 17 meciuri acasă, când e într-un campionat, avem maximum 170.000 de spectatori. La un pret de 10 lei, poate mult prea mare la nivel de divizie a doua, avem 1,7 milioane de lei, adică nici 500.000 de euro! Bandiții lui Florea au cerut pentru clubul familionului 1,8 milioane de euro, adică îi bagă în buzunar ăluia echivalentul a 3-4 ture de bilete, mai precis 1,3 milioane de euro cadou!
Futsalul lui Țerbea. Nu știm câte meciuri acasă au cei de la  City, echipă care prin nume dovedește că se bazează pe banii publici de la șmecherașii de partid care conduc orașul. Hai să lucrăm cu cifre rotunde, să spunem că în campionat joacă ăia acasă 25 de meciuri și la ele să asiste, prin absurd, 25.000 de spectatori plătitori, în total. Chiar dacă ar fi 10 lei biletul, ar fi încasări de 250.000 de lei, adică nici 60.000 de euro. Bandiții PDL Mureș au cerut, însă, cadou de 700.000 de euro, adică de 12 ori valoarea biletelor! Netul lui Țerbea : 640.000 de euro!
Borșan. Când nu îi inventează mini-primării pe discotecă bandiții PDL Mureș au de dat banii pe tovarășul de partid pe motiv de sport. Șmecherașii ăștia vroiau 225.000 de euro cadou. Echipa aia de baschet are vreo 30 de meciuri, să zicem acasă. Chiar dacă e aberant, să spunem că la ele asistă 2000 de spectatori, în medie, adică 60.000 în total. Chiar dacă biletul ar fi 10 lei, s-ar încasa doar 600.000 de lei, adică sub 140.000 de euro. Bandiții PDL Mureș vroiau, însă, dedicație de 225.000 de euro, adică cel puțin 85.000 de euro cadou.
Concluzia: bandiții din PDL Mureș vroiau banii publici pe cluburi care nu dovedesc că au vreun leu din partea așa-zișilor investitori și patroni PDL, care acoperă și de zeci de ori valoarea biletelor. Dacă tot se șparlesc banii pe partid, măcar intrarea la meciuri să fie gratuită! Ce spuneți, UDMR și PNL Mureș, îi mai lăsați pe borfașii din PDL Mureș să dedice banii publici și să îi mai lase pe întreținuți și să mai ia banii din bilete? Sesizează cineva Curtea de conturi și DNA pentru banii pentru care nu se prezintă în fața populației. fără chitanțe și pentru modul în care s-au folosit banii publici și banii din drepturile TV(vreo două milioane de euro doar cadou pentru FCM)?
Cadoul anterior pentru instalație de nocturnă pe clubul familionul Maiorm de 200.000 de euro!
Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011
Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.
Detalii procedura
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.