marți, 10 martie 2015

Târgu-Mureș cu uniforme la fiecare intersecție. Trăiască și să înFLOREAscă ziua maghiarilor de pretutindeni!



Târgu-Mureș cu uniforme la fiecare intersecție. Trăiască și să înFLOREAscă ziua maghiarilor de pretutindeni!
Cine spune că nu e bine să vezi  zilnic polițist și jandarm pe stradă în Târgu-Mureș se înșeală. Cum tot îi plătiți, inșii în uniforme aduc factor de încredere și de descurajare a actelor reprobabile. Știm, e aiurea că inșii ies pe stradă doar când sunt bandiții din București în teritoriu, când e vreun accident, când au nevoie de amenzi de 8 martie sau 1 martie sau când e vreo sărbătoare a maghiarimii. Cum e vorba de Târgu-Mureș, orașul în care bandiții PDL au clamat că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, în campania pe care banditul PDL Mureș și scursura lui de la SRI au pus-o pe culorile steagului Ungariei, ca să înțeleagă manipulații că scursura de român se referă la maghiarii ăia cu roșu, alb și verde, ziua maghiarilor de pretutindeni, pe care prostovanii de București o numesc ziua Ungariei (sic), să nu vă mire că organele gândesc! Pardon, muncesc! În intersecții!
P.S. Pentru idioți, puțin patriotism local de ziua maghiarilor de pretutindeni. Cum se numește borfașul etnic care a semnat pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană, care a avut retardatul ilegal numit de UDMR după dedicația borfașilor de români pe Peninsula(200.000 de euro), plus 200.000 de euro de la ambuscatul de la CJM, cum se numește cadoul cu concert de ziua Dicktatului și  cu festivalul tradițiilor secuiești la Târgu-Mureș? Sau cum se numește borfașul care amenința UDMR la Viktor Orban că nu semnează pentru potlogăria cu mega-calculatorul pe abonații banditului etnic? Sau cum se numește borfașul care ține maghiarii aproape atâta vreme când nu e vorba de tăblițe bilingve la școli sau semnat alături de retardatul PDL pe felicitările scursurii PDL cu nașă în primărie? Sau cum se numește borfașul care nu a fost pe placul UDMR, dar care a fost votat de UDMR după dedicația banditului etnic? Altfel, Târgu-Mureș e un oraș mișto, în care porcul etnic clamează că e vândut de UDMR, după ce îl fură mafia românească, sub supravegherea scursurilor de la SRI și a altor hoți etnici cu pretenții de mari români (măcar 1,8 metri!).
P.S.2 Așteptăm banditul de la SRI să ne explice iar cum e cu atacurile imaginare ale unora din alte partide și cum secuii sunt răi și au chef să le facă zile fripte rahaților zburați din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.