joi, 12 martie 2015

Secuii uită de pomenile electorale primite de la marele român Florea și de la dedicațiile bandiților PDL pe firme maghiare!



Secuii uită de pomenile electorale primite de la marele român Florea și de la dedicațiile bandiților PDL pe firme maghiare!
Poate că au dreptate, dar secuii ăștia uită ce agent sub acoperire e Florea, pe care unii îl cred mare... român!
E adevărat, insul a luat vreo 8000 de lei amendă că a refuzat să pună tăblițe bilingve la școli, dar bandiții PDL Mureș au pus tăblițe bilingve pe blocurile cu polistiren dedicate pe banditul din partid și pentru care se decontează și 20.000 de lei pe apartament (cetățeanul plătește doar valoarea reală, în jur de 4.000 de lei, restul fiind bani pentru umflat buzunarele bandiților etnici de Târgu-Mureș).
 Florea  a servit cu 200.000 de euro pe maghiarul de la Peninsula, pentru votul UDMR privind retardatul lui Florea în consiliul local, le-a inventat maghiarilor sărbătorirea zilei de 30 august (cu fanfară de la Budapesta, Diktatul e amintire negativă doar pentru fraieri!), ba chiar l-a lăsat pe Peti să semneze felicitările care ar fi scoase pe banditul lui Florea cu nașă în primărie, ca să nu se spună că doar gașca de români semnează felicitări! Generozitatea tipului a mers până la semnat pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană, iar refuzul UDMR pentru a se aranja dedicația pe super-calculator și gașca lui Florea dintre maghiari a fost sancționată cu amenințarea că UDMR va fi pârâtă la Viktor Orban pentru că nu vrea dedicația româno-maghiară pe profesorași, pe angajați din primărie și abonați etnici la hoțul PDL. Florea le–a mai tras secuilor festival de tradiții secuiești, după ce bandiții PDL au manipulat cu sereistul de rahat din dotare, cu autocolantele cu UDMR vinde Ardealul, în culorile Ungariei, fără ca poliția să miște un deget și să găsească borfașii care au uitat amănuntul că au tipărit autocolantele cu exact dimensiunea autocolantelor cu PDL plus PDL iubesc Iohannis! Doar poliția nu s-a prins, e mafie etnică și de partid, iar șeful poliției județene are dosar de la un jeg pedelist, care i-a dat mită, așa că poliția e controlată bine de bandiții PDL Mureș.
P.S. Banditul din primărie a scos, ca la război, poliție, localii, jandarmii cu câini, la toate intersecțiile, doar din dragoste pentru secui și maghiari în general. Doar răii pot înțelege în asta ceva rău. Mai fac și burtoșii mișcare, pentru că oricum milițienii de tip nou nu vin când sunt solicitați la accidente sau, mai grav, amenință cu amenzi pentru că cineva le-a stricat somnul!


Citynews zicere:


Plângere penală împotriva primarului din Târgu-Mureș pentru că nu a avizat marșul secuilor. Florea: ”România a devenit raiul destrăbălărilor”
Președintele Consiliului Național Secuiesc (CNS), Izsak Balazs, va depune plângeri penale pentru abuz în serviciu împotriva primarului din Târgu-Mureș, Dorin Florea, și a reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, care au dat aviz negativ organizării unui marș și a unui miting al secuilor, din cauza violențelor de anul trecut.

"Am redactat o plângere penală care urmează să fie încă analizată și dezbătută de juriști. Ne mai consultăm, dar în cursul lunii sper că depunem plângere penală pentru abuz în serviciu, printre altele. (...) Bineînțeles, împotriva domnului primar și a acelor reprezentanți ai autorităților care au fost și care au participat la a doua ședință de avizare și pe care aș putea să îi nominalizez verbal dacă aș fi primit Procesul Verbal", a spus Izsak Balazs, citat de Agerpres.

Acesta a spus că prin neavizarea mitingului de protest, care era anunțat împotriva planului de reorganizare administrativ-teritorială a României, și a marșului pe străzile orașului, ce se dorea a fi organizat marți, municipalitatea ar fi încălcat dreptul la libera exprimare. Totodată, pe 10 martie trebuia să fie organizată comemorarea secuilor martiri, eveniment anulat din cauza incidentelor violente de anul trecut.

Primarul din Târgu-Mureș, Dorin Florea, a explicat că nu va permite ca orașul pe care-l conduce să devină ”raiul destrăbălărilor”: "Nu am absolut nicio opreliște pentru comemorări sau pentru ca unii să își oglindească valorile istorice și culturale, dar venitul în Târgu Mureș cu scandalul, să uite! Să depună plângere penală, că vor fi tot atâtea plângeri penale ca și râsuri penale, că o să ajungem de la plâns la râs penal. De fapt, ajunge totul în derizoriu. În țara asta trebuie să apară niște reguli cu care să nu te joci, care înseamnă Constituția, legi și nu raiul destrăbălărilor. Din păcate România a ajuns raiul destrăbălărilor și îmi pare rău că e ales Târgu Mureșul pentru asta. Sunt oameni care trăiesc din acest lucru, tot timpul să perpetueze ura, urâtul, nu au treabă pe acasă", a susținut primarul, conform sursei citate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.