marți, 31 martie 2015

Păcăliciul cu bonă filipineză împarte românii după mintea lui



Păcăliciul cu bonă filipineză împarte românii după mintea lui
Din partea plagiatorului cu cel mai corupt guvern nu ne putem aștepta la lucruri serioase, așa că nimic șocant:el  nu răspunde la întrebările unei  părți  din presă, probabil aia care nu l-a pupat în fund în campania electorală cretinoidă  și pe care DNA  nu o bagă în seamă pentru folosirea bandiților PSD de la poșta de stat. Presa în cauză poate își aduce aminte de cum a  motivat loserul angajarea bonei filipineze, ca mai apoi gagiul lăsat să copieze de viitorul pușcăriaș Năstase să clameze, ca după meciul  României cu Ungaria, că e mândru  că e  român! Este  că gagiul luat la second-hand  de Daciana e ultimul care trebuie să vorbească de români, dacă îi desconsideră și aduce străini pentru a nu se turna presei despre secretele mariajului number 2?


Victor Ponta: Am angajat o bona din Filipine, ca sa nu fie cineva care sa fie usor de contactat de catre tabloide
de R.P.     HotNews.ro
Marţi, 23 februarie 2010, 12:47 Actualitate | Politic

Victor Ponta a vorbit despre familia sa si despre planurile sotiei sale, Daciana Sarbu, dupa ce el a fost ales presedinte al PSD. In cadrul unei emisiuni la Realitatea FM, Ponta a declarat ca a angajat o bona din Filipine pentru a avea grija de fetita lui. "Am decis asa, pentru ca ne-am dorit sa nu fie cineva care sa fie usor de contactat de catre tabloide", a explicat el, precizand ca ideea i-a apartinut Dacianei.
Realitatea dixit:
Doresc sa lamuresc situatia foarte clar si sa explic refuzul meu de azi de a raspunde la intrebarea unui anume jurnalist ( si chiar as dori sa aflu parerea celor care citesc aceasta pagina de FB!).
Ocupand o functie publica, platita din banii contribuabililor, este corect si obligatoriu sa raspund la intrebarile ( si sa particip la emisiunile) tuturor reporterilor si jurnalistilor reprezentand companiile de presa care platesc corect taxe si impozite - oricat de critice sunt acestea fata de activitatea mea!
Ca sef al Guvernului insa, in contextul eforturilor de combatere a evaziunii fiscale, trebuie sa dau un semnal clar de avertizare a celor care fac evaziune fiscala, nu platesc nici macar contributiile sociale ale salariatilor (uneori nici salariile!) si fac concurenta neloiala celor cinstiti si corecti. Si primul gest normal e sa nu raspund in niciun fel intrebarilor acestora!
Daca patronii si managerii lor se hotaresc sa intre in legalitate si normalitate inseamna ca scopul a fost atins. Altfel nu as face decat sa incurajez asemenea atitudini ( inclusiv atacurile la adresa ANAF din partea celor subiectivi deoarece se afla chiar ei in culpa). Astept cu interes opinia dvs si va multumesc”, a scris Ponta pe facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.